Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Vietnam Roadtrip, Borderlands en een hele vette docu

08/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ heeft weer eens plaats genomen voor de camera, midden in een spiksplinternieuw kantoor en dat kan eigenlijk maar 1 ding betekenen! Deze week bij Gamekings! Als je goed oplet kun je zelfs een nieuwe plant ontdekken, maar daar moet je wel goed voor zoeken.  We hebben vandaag Borderlands voor je, en nog wel wat meer!

We gaan naar Vietnam!

Heel snel gaan we natuurlijk richting Vietnam voor een nieuwe premium adventure! De week staat dus ook al een klein beetje in het teken van Vietnam. JJ zit achter de man van Flappy Bird aan en daar heeft hij vandaag ook nieuws over! Daarnaast hebben we nog wat mooie items die met Vietnam te maken hebben. Jelle gaat kokkerellen en gaat hele bijzondere gerechten maken die uiteraard hun roots in Vietnam hebben. Gaat het kotsen worden? Of kan hij wel een hele lekkere maaltijd maken? We hebben een keuken en zo wordt daar eindelijk eens een keer iets anders gemaakt dan zwart gebrande tosti’s,hamburgers en pizza’s.

Borderlands review!

We hebben natuurlijk ook nog eens een review van de nieuwe Borderlands. Alhoewel, nieuw? Gaat het hier om een remake of is het een hele luie upscale? Koos en Daan hebben deze Borderlands gespeeld en komen met een oordeel! Je ziet het deze week.

Een mysterieuze docu?

JJ heeft dit weekend een hele hele toffe documentaire gekeken en toen hij hier vanmorgen op de redactie over vertelde had niemand er nog van gehoord. Hoe doet die dekselse JJ dat toch? En om wat voor een mysterieuze documentaire gaat het hier? Kunnen jullie het raden? En waar staat die nieuwe plant nou?

Alvast een fijne week gewenst, vergeet niet de zon in te gaan en deze hele brute week op Gamekings te checken! Heb je vragen? Of opmerkingen? Drop ze in de comments, want dat mag gewoon!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch