Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Triple Treat, Valorant en PC Master Race

11/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hatsa patsa, we starten gewoon een nieuwe week. Weekje 20 om precies te zijn. Een week waarin we een nieuwe ‘treat’ voor de Premium Bazen serveren. Een Triple Treat zelfs. Drie weken, drie Triple A’s, drie items. JJ gaat dinsdag in een korte video uitleggen wat deze Premium content precies gaat inhouden. Maar het is min of meer het startschot van een hete (online) zomer op Gamekings.tv. Want lockdown of niet, E3 of niet, we gaan er een groot feest van maken de komende maanden.

Veel verschillende content deze week

Wat gaan we nog meer doen. Koos heeft F1 2020 als een van de eersten mogen previewen. En het zal je niet verbazen dat hij dat niet erg vond. We hebben verder een review van de game John Wick Hex. Een ‘oud’ spel wat een soort van remaster behandeling heeft gekregen. En we hebben iets met Keanu Reeves, dus pakten Jelle en Daan de game op. Ook is er ruimte voor een interview met de jongste developer studio van Nederland die een game voor de Switch hebben gemaakt. Doe ze dat maar eens na. En we hebben de tweede editie van onze 110% PC Talkshow, Master Race, dit keer met Steven en Kevin als gasten van host Koos. En we hebben tientallen systemen van kijkers door gekregen, dus dit belooft een hele fijne editie te gaan worden.

Ja, daar is Valorant nu eindelijk

We hebben het al een aantal keren beloofd, maar het kwam er tot nu toe nog niks van. Een item over Valorant door twee presentatoren die de nieuwe game van Riot Games ook daadwerkelijk gespeeld hebben. En elke keer als we het wilden opnemen, ging er iets fout. Tot deze week dus. Skate en natuurlijk esports-kenner Tom gaan je alles vertellen over hun ervaringen met het spel. En de drops staan uit. Dat je dat alvast weet.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch