Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: The Outer Worlds en Deliver Us The Moon

21/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ zit op een grijze en grauwe maandagochtend gewoon weer klaar om met jullie de nieuwe week door te nemen. Een bomvolle week. Want zowel qua content op de site als qua game releases is het een drukke week. Onder meer The Outer Worlds, Call of Duty: Modern Warfare en Deliver Us The Moon gaan deze week besproken worden. Dus, voor een duidelijk beeld van de week kun je je laten informeren door JJ.

The Outer Worlds is daar

En een heleboel mensen op de redactie hebben de game inmiddels uitgebreid gespeeld. De “Fallout in space” is vanaf de 25ste van oktober speelbaar, maar de dinsdag van deze week zal bijna volledig in het teken staan van de game. Je krijgt een review en een discussie, zoals je gewend bent. Boris en Jelle hebben de eer om eens flink te praten over de game en jullie op de hoogte te brengen van de kwaliteit voordat de game ├╝berhaupt speelbaar is.

Call of Duty stream!

De vrijdag staat meestal natuurlijk in het teken van EvdWL, maar het is (naast de dag dat The Outer Worlds uitkomt) ook de dag dat gamers eindelijk aan de slag kunnen met Call of Duty: Modern Warfare. Je krijg op vrijdag de eerste dertig minuten van de game te zien en vanaf 16:00 is het ook nog eens tijd voor de stream. Kijken dus!

Deliver Us The Moon en Death Stranding

Want de week is natuurlijk niet alleen maar The Outer Worlds en Call of Duty: Modern Warfare, ondanks dat dit makkelijk zou kunnen. Koos en Skate gaan het hebben over Deliver Us The Moon, terwijl er in het Game of the Week-item aandacht zal zijn voor een andere grote game die binnenkort uit zal komen: Death Stranding. Verder nog items? Natuurlijk! El Camino wordt gereviewd en Koos en Jelle gingen naar London voor de OnePlus 7t. Daarnaast is het natuurlijk weer tijd voor Filmkings, Hot Topic, Peepshow en Brievenmaandag. Ook deze week is er dus weer genoeg te zien en te beleven.

Het Premium Bazen Weekschema

Nieuw bij Deze Week bij Gamekings (en op veler verzoek) is het Premium Bazen uitzendschema van deze week. Zodat elke (aspirant) Premium Baas weet wat hij ontvangt als hij ons support.

Dinsdag: The Outer World, de uitgebreide review
Woensdag: De Peepshow
Donderdag: Politiek in/en games
Vrijdag: Filmkings
Zaterdag: Game van de Week: Death Stranding
Zondag: Hot Topic: Overwatch en The Witcher 3 op de Switch: zin of onzin?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch