Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: The Evil Within 2 en een bijzonder interview

Google Plus Jan Johan Belderok
16/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het mooie weer is terug. De maand oktober begon koud en nat maar op deze maandag mogen we in ieder geval even genieten van het zomerweer van weleer. Dit weerhoudt de heren en dame op de Gamekings-redactie gelukkig niet van het maken van nieuwe content. Zodoende is JJ achter zijn desk gekropen om vooruit te blikken op een nieuwe week. Zoals gezegd staat er een hoop moois op het programma. Benieuwd wat je allemaal te wachten staat? Check nu ‘Deze Week bij Gamekings: The Evil Within 2 en een bijzonder interview!’

Een nieuwe week op de redactie

Na Middle-earth: Shadow of War komt er in deze periode nog een grote game uit. Kevin is aan de slag gegaan met The Evil Within 2. De kersverse presentator van Gamekings heeft genoten van het eerste deel en afgaande op zijn gebral over deze sequel, is de originele The Evil Within hem erg goed bevallen. Naar goed gebruik staan er verder twee grote Premiumitems op het programma. We kunnen nog niet al te veel verklappen, maar een van deze items betreft een tof interview met Sander Kaasjager. Dit is een begenadigd Quake-speler die met zijn pijlsnelle skills menigeen doet opveren. Verder gaan we ook volop streamen. De toffe games vliegen gamers om de oren deze periode en dus gaan we lekker veel gamen voor de camera.

Hebben jullie Middle-earth: Shadow of War in huis gehaald? Of zijn jullie meer gecharmeerd van The Evil Within 2? Laat jullie horen in de comments onder ‘Deze Week bij Gamekings: The Evil Within 2 en een bijzonder interview’

Loading...
 • jefmode079

  Perfect uitgelegd J.J .

 • Uther Pendragon

  Ik denk dat een hoop mensen, waaronder ik, gewoon niet goed weten wat er allemaal bij komt kijken, maar toch verwachten dat we bediend worden met leuke items. De standaard bij gamekings is tegenwoordig 3 items per dag. Dat hebben jullie de afgelopen 2 weken niet gehaald op sommige dagen. Dus omdat de output wat lager is dan normaal gaan mensen zich al snel afvragen waar hem dat aan ligt denk ik.

  Er zijn natuurlijk ook wel veel veranderingen geweest zins Gamekings Premium heeft geïntroduceerd. Ook Premium is nog niet erg duidelijk. Soms heb je 1 premium item in de week, de week later weer 3, dan weer 2 waar 1 oud premium item gratis beschikbaar wordt gesteld. De laatste premium met Boris en Sid was wel erg tof. De laatste tijd zijn jullie in ieder geval flink wat games gaan reviewen, maar dat gaat vervolgens weer ten koste van andere items. Geen filmkings, seriekings, idiekings etc. Persoonlijk zou ik hier iets meer vastigheid in willen zien.

  Verder heb ik alle respect en begrip voor jullie werk en de moeite die jullie er in steken!

  • Ellie

   Een overzicht op de site wie wat doet en wie freelance zou wel helpen denk ik, ben stiekem best benieuwd naar wie wat precies doet (ook wat ze eventueel naast gk doen).

   Meer vastigheid zou imo goed zijn idd. Het komt soms voor dat ik meer dan een week geen items kijk omdat ik ze niet interessant vind.

   • Jasper Sikkel

    Er zijn dingen die prive zijn dus ook wat de mensen naast GK doen. En dat lijkt mij ook een gezonde situatie we hoeven niet altijd van iedereen alles te weten.

    • Uther Pendragon

     Dat wordt hier toch ook niet gevraagd?

     Maar het is geen geheim dat JJ ook nog artikelen schrijft bij de Power Unlimited, Jelle in een band zit, Skate nog wat dingen bij Eurosport doet en streamt, Koos, Shelly en Kevin streamen ook. Emiel een eigen gamestudio heeft en Steven is de enige waar ik geen idee van heb wat voor werk hij er dan nu zins kort bij heeft. Dat is verder prima, maar toch ben ik wel beniewd of dit game gerelateerd is of iets met zijn andere hobbys te maken heeft. Puur uit interesse.

     Maar weten wie nu tot het vaste team van gamekings hoort vind ik wel prettig. Daar was vroeger veel meer duidelijkheid in. Verder delen ze zelf ook best veel prive dingen in streams of bij brievenmaandag etc.

     Voor vele is Gamekings iets voor erbij geworden, wat in leven gehouden wordt door premium leden.

     • Conservo

      Ik vind het allemaal een beetje ver gaan hoor. Willen weten wie wat doet en wanneer en wie er wel bij gk werkt en wie niet en waarom niet. Willen weten welk item wanneer komt en hoe vaak, meer wekelijkse variateit, een vaste hoeveelheid premium items en daar ook niet mee schuiven. Toe maar.

      Ik kijk elke avond even en als er iets leuks is dan kijk ik het en anders ga ik iets anders doen, of ik kijk een week niet en kijk op zondag avond een avondje gk. Ik ben vanaf dag 1 premium lid en het boeit me bijzonder weinig hoeveel items ik daar voor krijg. Ik steun gk omdat ik hun content meestal goed vind.

     • Uther Pendragon

      Ach het valt allemaal wel mee. Ik ben nou eenmaal een nieuwsgierig persoon en ik ben misschien een beetje bitter geworden omdat er zoveel is veranderd de laatste tijd waar de huidige gamekings ook niks aan kunnen doen. Ik deel graag mijn ideeën, in de hoop dat ik wat kan bijdragen, maar ik zal er mee stoppen vanaf nu.

     • Conservo

      je hoeft van mij nergens mee te stoppen. Ik ben het alleen niet met je eens. 🙂

     • Uther Pendragon

      Nee, maar ik kan mij voorstellen dat als ik mij blijf herhalen, dat ik daarmee de chat verziek en dat wil ik ook niet. Dus het komt niet door jou 😉

  • Jasper Sikkel

   Nooit begrepen wat er nou zo interessant is hoe alles nou precies zit bij GK. Kijk gewoon de items die geplaatst worden daar kom je hier toch voor.

   • Uther Pendragon

    Sommige mensen hebben daar behoefte aan en sommige niet. Zelfde mensen kijken ook de achter de schermen streams of items van First Look bijvoorbeeld.

 • Na U clausule

  Kersvers.

 • Steven

  Wat ik persoonlijk een beetje mis in dit item is dat jullie niet aangeven wanneer een item online komt.
  Als er gewoon een schemaatje onder dit wekelijkse item geplakt wordt, is het heel makkelijk om te weten wat we kunnen verwachten.

  • Omdat we nogal vaak schuiven met items is dit niet heel erg praktisch. Vandaar.

   • Uther Pendragon

    Vanwaar het geschuif dan als ik vragen mag?

    • Jasper Sikkel

     Waarom zou dat fijn zijn dan dat alles vast staat ik zie daar weinig meerwaarde in.

     • Uther Pendragon

      Ik zie daar wel meerwaarde in. Dan kun je er naar uitkijken. Daar is dit item in principe ook voor bedoeld volgens mij. Ze hebben voor vandaag en vrijdag toch ook een vast item.

     • Conservo

      Lijkt mij voor iedereen erg saai. Ze hebben al 3 vaste items met brievenmaandag, evdwv en de livestream. Er blijft geen enkele spontaniteit of bewegingsruimte over. Daarbij als je belooft om elke dinsdag een indiekings te doen en dat lukt een keer niet krijg je daar weer gezeur over. Vaak gaat ook het plezier er af als je geforceerd een planning aan gaat houden want dan móet het ineens in plaats van dat je er zin en tijd voor hebt.

     • Uther Pendragon

      Oke, was maar een suggestie, voor sommige werkt dat voor sommige niet blijkbaar. Ze runnen trouwens een bedrijf he, daar zitten nou eenmaal veel moetjes bij en dat kost sowieso tijd.

     • JJ

      Omdat games opeens uitgesteld worden, we technische problemen kunnen krijgen of een ander tof last minute item er tussen komt. En als we iets beloven willen we het ook doen. Dus een vast schema levert veel meer problemen.

     • Uther Pendragon

      Een hoop onzekerheden dus waar je mee te maken krijgt. Maar het is beter dan iets beloven en het niet nakomen, dus bedankt voor de opheldering.

    • Filmkings stond bijvoorbeeld voor vandaag, maar omdat ik ben verhinderd om Blade Runner te kijken komt ie pas later deze week. Zo zijn er duizend dingen die kunnen gebeuren die een plaatsing moment beinvloeden!

     • Uther Pendragon

      Je hoeft niet met uitroeptekens te werken Koos 🙂 Ik begrijp je heel goed.

     • jawel!

 • Hey JJ. Misschien is het een idee om af en toe een review te laten doen door trouwe gamekings kijkers. Deze gasten kunnen dan thuis een code ontvangen voor Xbox of ps4, een weekend spelen en dan voor hun cam live of via een vlog hun mening en review geven. Vervolgens sturen we die video op naar de redactie, wordt ie bij jullie even bewerkt en afgemaakt en zet je ‘m online.
  Mensen willen dit vast gratis en voor niets doen, je kunt deze personen de misschien iets minder populaire games laten doen en het is weer eens wat anders. Scheelt jullie weer tijd en geld.
  Ik zou soms best wel eens de mening willen zien van bepaalde mensen die hier dagelijks op discus zitten. Ik zou hier zelf ook best aan mee willen werken. ‘tis maar een idee. 🙂

 • rio_ull

  😢 euh 😥

  • Uther Pendragon

   euh?

 • dre

  De laatste 2 saaie game weken vol week vrijdag eindelijk Mario, Ac en Wolfenstein. Al is dit gelijk het vetst. Want november is persoonlijk voor mij zeer zwak

 • KatchPhraze

  Stoel + Jas = Scream 🙁

 • Tijl Van de Velde

  Als Jelle & Koos uitgekozen zijn voor het Blade Runner item dan hoef het zelfs al niet meer te zien. Melle & Steven zijn veel beter geschikt voor dit soort items.

  • Uther Pendragon

   Ik wordt er ook niet enthousiast van, maar Melle is al maanden weg en ook de echt filmkoning Dennis heeft het team helaas verlaten. Toch ben ik blij dat ze Filmkings in leven houden.

 • Wormpaul .

  Gaaf!! Ik heb echt zin in dat premium item met Sander Kaasjager!! Held van vroeger, en nee J.J., jullie hebben niet alleen 16 jarige fans. Gok dat minimaal 30% van ons echt wel boven de 30 is inmiddels….

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord