Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: terugkeer Anthem, They Are Billions en Jan

12/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend zit er weer op en JJ is op een welverdiende vakantie. Deze week is het dan ook aan Jelle om de nieuwe week door te nemen. Er staan namelijk weer genoeg items op het programma. Zo keren we terug naar Anthem en They Are Billions, keert er weer een oud Gameking terug op de redactie en maken Daan en Emiel hun top tien beste video games aller tijden bekend.

Een tweede kans voor Anthem en They Are Billions?

Een tweede kans! De laatste tijd keren we terug naar verschillende games die na een tijdje misschien wel verbeteringen hebben doorgevoerd. Zo zijn onder meer GTA 5 Diamond Casino en Red Dead Online al langsgekomen. Fallout wordt de komende weken nog behandeld. Deze week gaan Anthem en They Are Billions opnieuw onder de loep genomen worden. Vooral Anthem is natuurlijk door alles en iedereen onder de bus gegooid. Is er nu verbetering zichtbaar? Dat zie je de komende week!

Oud Gamekings Jan voor even terug!

Jawel, Jan Meijroos! De afgelopen weken kwamen er veel oud Gamekings langs om in een interview terug te blikken op hun tijd bij Gamekings, maar ook om te bespreken wat ze nu doen. Dit keer is het de beurt aan Jan Meijroos. Jan gaat samen met Skate praten over zijn tijd en zijn vertrek bij Gamekings. Ook praat hij je bij over wat hij nu doet. Kijken dus!

Daan en Emiel tonen hun top tien

Vorige week lieten Boris en Skate zien uit welke games hun top tien beste video games aller tijden bestaat. Deze week is het de beurt aan Daan en Emiel om een poging te wagen. Games als The Witcher 3 en The Last of Us zijn al vaak langsgekomen. Dit is echter geen garantie dat ze deze week ook genoemd worden. Emiel zal in zijn top tien namelijk ongetwijfeld plaats maken voor indie-games. Dus voor wie benieuwd is naar de top tien van Daan en Emiel: dit is de week waar je op hebt gewacht!

Waar kijk je deze week het meest naar uit? Wat was je favoriete item van vorige week? Drop het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch