Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Stranger Things 3, Sea of Solitude en Apex

08/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week, dezelfde JJ, en dezelfde plant. En Stranger Things! Het is tijd voor deze week bij Gamekings. En het is nog vroeg en kut weer buiten. JJ vertelt je dat we deze week best wel veel dingen gaan doen, maar dat doen we toch altijd. Maar we hebben interessante games! De zomerweken staan voor de deur en we staan te trappelen. Final Fantasy 14 komt langs met Shadowbringer en ook Sea of Solitude laat zich zien, en er is meer… Zit je er klaar voor? Pak je eigen plantje er maar bij en zet er maar een kop thee naast, want we gaan de week met je doornemen.

Sea of Solitude gaat over het gevoelsleven van een vrouw

Sea of Solitude gaat over het gevoelsleven van een vrouw, een game waar we bij Gamekings natuurlijk een expertise in hebben. Jelle en Daan gaan zich inleven en hebben de game gespeeld. Wat vinden ze van de game? Je hoort het in de review en dat wordt natuurlijk heel erg gezellig! Kunnen jullie je goed inleven in vrouwen? De verwachtingen zijn hooggespannen en we hebben er zin in. Ook Apex Legends wordt deze week behandeld, wat gaat seizoen 2 brengen? Koos en Daan gaan lekker schieten en vertellen hun mening over het tweede seizoen. Is Fortnite al verslagen of loopt het nog niet zo hard? Je hoort het deze week.

Stranger Things seizoen 3 is in the house

Stranger Things seizoen 3 is uit! Heb jij het al gekeken? Wij gaan er in ieder geval een review over doen. De avonturen van de kiddo’s in Hawkins worden uitgebreid behandeld. Hebben jullie er een beetje zin in?

Laat in de comments weten waar je het meest naar uit kijkt, en stel daar ook gelijk al je vragen. Je mag natuurlijk ook je mening er droppen, antwoorden wij misschien ook wel op!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch