Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Shenmue III, Black Friday en Narcos

25/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er staat weer een nieuwe week bomvol met items voor de deur, die met Filmkings eigenlijk al is begonnen. JJ gaat met jullie echter de items doornemen die er nog aan zitten te komen en gaat je onder meer vertellen over de review van Shenmue III en Narcos: Rise of the Cartels, de Black Friday deals en een item met Boris en zijn favoriete arcadekast.

De review van Shenmue III en Narcos

Want die staan deze week namelijk op het programma. Van Shenmue III, waarvan Skate al aardig wat gezien heeft, verscheen er eerder al een item. Nu is de review echter daar, want iedereen kan inmiddels aan de slag met de game. Hetzelfde geldt voor Narcos: Rise of the Cartels, waar Jelle en Skate mee bezig zijn geweest.

Black Friday deals!

Aanstaande vrijdag is het officieel zover. Er zijn natuurlijk al zat deals, en dus kunnen JJ, Skate en Boris hun lijstje al voorbereiden. Wat zijn de beste deals? En zijn er ook slechte deals? In een item van deze week komen ze allemaal langs. Zowel binnenland- als buitenland. En misschien zie jij ook wel iets langskomen waarvan je denkt: daar moet ik van profiteren. Wie weet.

Een nieuwe maand breekt aan

En dus is er een games van de maand December. Want de games blijven elkaar in rap tempo opvolgen. Maar niet alleen vanwege de games is het een nieuwe maand, maar ook vanwege de content die je tijdens december allemaal gaat krijgen. Waaronder de eindejaarscontent tijdens de laatste twee weken van het jaar. Interviews, terugblikken, noem het allemaal maar op. Einde deze week gaat JJ er in een item meer over vertellen.

Het Premium Bazen Weekschema

Din 26 nov 15:00: Shenmue III Premium review.

Woe 27 nov 14:00: Peepshow

Don 28 nov 16:00: Docukings

Vrij 29 nov 08:00: Hot Topic

Zat 30 nov 08:00: Boris arcade item

Zon 1 dec 16:00: Game of the Week

Wat was het meest epische item van de afgelopen week? Waar kijk jij deze week het meest naar uit? En wat verwacht jij allemaal van de december-maanden die er aan zitten te komen? Laat het weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch