Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Sekiro roadtrip, Devil May Cry en outsourcing

04/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is weer begonnen, JJ neemt plaats ( dit keer in de studio) en neemt de week met je door. En de plant is er gelukkig ook gewoon bij! ( En hij leeft ook nog)

Sekiro Roadtrip

Skate vertrekt samen met Jelle naar Londen voor Sekiro: Shadows Die Twice. En daar gaat Skate de game helemaal grijs spelen! Of toch niet? Skate mag de game namelijk precies 1 uurtje spelen. En nou is de game behoorlijk moeilijk. Zal Skate voorbij het eerste stuk kunnen komen en de controls kunnen masteren binnen een uurtje? Het wordt naast de bloedstollende gevechten een race tegen de klok!

Aziatische Games en Outsourcing

Van Dead or Alive 6 en Devil May Cry mag je deze week de reviews verwachten. Hoe bevallen de games? Daarnaast is er ook weer een Nerd Culture, Filmkings, en een gebruikelijke Peep-show. Ook gaan we deze week de  Formule 1 documentaire behandelen.

Outsourcing is een ding in de game-industrie. Het houdt in dat je niet aan je eigen game werkt, maar als studio wordt ingehuurd om aan onderdelen van een game van een andere grote studio te werken. Hoe is het als kleinere Nederlandse studio om enkel aan games van andere studio’s te werken? Wil je niet het liefst aan je eigen project werken? We gaan in gesprek met een Nederlandse developer.

E3 versus Retail

We gaan een item maken over games die je op de E3 ziet en er vervolgens heel anders uitzien in de uiteindelijke retail versie. Anthem, Watch Dogs, sommige games vallen gewoon grafisch enorm tegen na wat je eerder op de E3 hebt gezien in warm makende beelden. Kan dit? Of is dit eigenlijk gewoon pure oplichterij?

Al met al weer een mooie volle week, vol met items! Waar kijk jij het meeste naar uit? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch