Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Sekiro, de moeilijkste game en afscheid nemen

25/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een trieste dag, we gaan namelijk afscheid nemen van de plant. We gaan namelijk naar een donker hol verhuizen, zonder ramen. En we willen natuurlijk niet dat de plant gaat overlijden. Wil jij de plant adopteren? Naast dit trieste nieuws hebben we gelukkig ook weer een hoopvolle mooie week voor ons! Met moeilijke games, zoals Sekiro en Ninja Gaiden! Ohja en we gaan verhuizen! Tijd om afscheid te nemen van ons oude kantoor!

De tering harde week

De tering harde week is vandaag officieel van start gegaan. Een week, die helemaal in het teken staat van de moeilijkste games. Games waardoor je je controller kapot wil gooien, uit het raam of simpelweg je hele spelcomputer uit de deur wil doen. Denk aan Sekiro, denk aan Darksouls, en aan nog veel meer zenuwslopende spelletjes. Op dinsdag beginnen we met de Sekiro discussie. De game is verschrikkelijk moeilijk, voor JJ al helemaal. Maar Steven en Skate zitten er als doorgewinterde gamers bij om JJ eens de kneepjes van het vak te leren. Met z’n drie├źn nemen ze de game eens flink door.

Daarnaast staat ook de rest van de week in het teken van moeilijke games. Zo gaan we kijken welke game nou bekroont mag worden als de moeilijkste game aller tijden. Ook hiervoor laten Skate en Steven natuurlijk hun ongezouten mening duidelijk gelden. Ninja Gaiden komt ook langs deze week, in Play je deze Nog? Een zeer moeilijke game die wordt afgestoft om vervolgens flink te worden gespeeld.

Natuurlijk is er ook aandacht voor de games van From Software, die een hofleverancier zijn van moeilijke games. We nemen hun games met je door en gaan kijken welke game van hun nu eigenlijk het beste is?

Kortom een hele mooie en volle week, die naast al deze items ook nog eens in het teken staat van de verhuizing. Niet alleen de games, maar ook het sjouwen maakt het dus een loodzware week. May the Force be with us!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch