Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Rage 2, A Plague Tale: Innocence en EK Super Smash

13/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Zit ie hoor, onze JJ. Verslagen door het toch wel zekere kampioenschap van Ajax? Mwah, een beetje dan. Maar hij gaat er gewoon weer met volle moed tegenaan en vertelt je wat we deze week weer allemaal gaan doen, en dat is een hoop kunnen we je vertellen! We hebben ouderwets veel reviews en nog veel meer moois! Rage 2 , A Plague Tale: Innocence… Het gaat een mooie week worden.

Rage 2

Deze week komt Rage 2 uit en daar hoort uiteraard een review bij. Skate, JJ en Koos gingen een potje chaotisch schieten en branden los over de game. Hebben we behoefte aan deze shooter? Naast Rage 2 ging Skate ook aan de slag met Total War: Three Kingdoms, en we weten dat we Skate daar erg blij mee maken omdat die game van zijn favoriete uitgever is!

A Plague Tale: Innocence

A Plague Tale: Innocene is een game waar niet veel mensen van hebben gehoord, terwijl het zomaar eens een pareltje zou kunnen zijn. Geïnspireerd door games als The Last of Us en Brothers: A tale of two sons speelt deze game zich af in de middeleeuwen in de tijd van de pest. En wat betekent dat dan voor de gameplay? De hele wereld zit vol met ratten! En dat is best een interessante gameplay mechaniek. Skate en Daan hebben de game gespeeld en zij kunnen jou vertellen of dit een pareltje is die te weinig aandacht heeft gekregen of dat de game toch wat tegenvalt. Je ziet het in onze eigen review, die morgen al komt!

EK Super Smash

Daarnaast ging JJ naar het EK Super Smash in ons eigen Nederland! Daar checkte hij hoe fanatieke spelers elkaar daar van de platformen af sloegen met hun favoriete Nintendo figuren.

Heb je nou nog vragen over ons programma deze week? Stel ze dan hieronder in de comments. Opmerkingen mogen natuurlijk ook nog eens!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch