Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: PS Festival met The Last of Us 2(?) en GRID

15/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goedemorgen! Een spiksplinternieuwe week keihard op je beeldscherm. En JJ doet gezellig mee, hij vertelt je wat er deze week allemaal gaat gebeuren op je favoriete website. PlayStation Festival, GRID en Gamekings Extra komen langs. Zet je zonnebril maar op en pak je colaatje er vast bij, we gaan genieten.

PlayStation Festival met The Last of Us 2?

Op dit festival worden waarschijnlijk geen mensen gepakt met teveel pillen en dit festival wordt waarschijnlijk ook niet afgelast door minister grappenhaus. Het PlayStation Festival is namelijk deze week! En niet alleen deze week, het is gewoon vanavond al! Trek je beste festivaloutfit aan en duik met ons dit festival in waar mogelijk wel eens iets kan worden getoond van The Last of Us 2. We wachten in spanning af en bespreken op dinsdag uiteraard wat er gebeurt is op het PlayStation Festival.

JJ is een liefhebber van GRID

JJ gaat altijd heerlijk los met GRID, hij is groot liefhebber van de game en kruipt maar al te graag achter het stuurtje om lekker te scheuren. Deze week vertelt hij je alles over de game en dat doet hij maar al te graag. Ook wordt er meer gespeeld, want we hebben een play je deze nog voor je deze week.

Gamekings Extra

We hebben deze week ook weer een heerlijke Gamekings Extra voor je, want dat is een maandelijks ding geworden! Geniet van de grappigste beelden achter de schermen op de redactie en zie wat er allemaal gebeurt achter de schermen. De E3 zit erin en dat is toch mooi om te zien! Hoe hebben de oude mannen het op de redactie beleefd? Werd er geslapen of is er keihard gewerkt?!

Waar kijk jij het meeste naar uit? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gelijk al je vragen. We kijken uit naar volgende week, want dan gaan de zomerweken van start.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch