Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Pokemon Sword & Shield en Google Stadia

18/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er staat een nieuwe week voor de deur. De dagen worden korter, de feestdagen komen dichterbij en JJ zit weer klaar om een bomvolle week met je door te nemen. Deze week is Pokemon Sword & Shield de game waar het om draait. Maar: er is meer! Zo wordt onder meer Terminator: Resistance gereviewd en komt er een item over Google Stadia.

Pokemon Sword & Shield

Het is nog maar twee weken geleden dat de Nintendo Nights voorbij zijn. Pokemon Sword & Shield is desondanks toch de game waar deze week voornamelijk om draait. Het is in ieder geval de grootste titel van deze week. En speciaal voor de review komt Emiel naar de redactie. Er komt zowel een korte als een uitgebreide Premium review. Het geluk van de Pokemon-fans kan niet op.

Terminator: Resistance

Pokemon Sword & Shield is echter niet de enige game die deze week gereviewd wordt. Terminator: Resistance, een game die, laten we eerlijk zijn, alleen in beeld is omdat het om Terminator gaat, wordt deze week ook onder de loep genomen. Skate en Emiel zijn er in ieder geval goed voor gaan zitten en gaan je alles over de game vertellen. Voor de geïnteresseerden. En er is nog een review deze week: Mario & Sonic at the Olympic Games: Tokyo 2020.

Maar er is meer!

Veel meer. Zo krijg je onder meer een item over Google Stadia en de eerste indruk van Koos en Kevin. Verder is er weer een Peepshow, een Trailer Trash, een Game of the Week en een Hot Topic. Skate gaat zitten voor seizoen 4 van Rainbow Six Siege en verder wordt de Nacon 3/Elite 2 controller getest. Aan de content zal het dus niet liggen.

Premium Bazen Weekschema

Din 19 nov 08:00: Eerst ervaring Google Stadia

Din 19 nov 18:00: Pokemon Sword & Shield Premium Review

Woe 20 nov 14:00: Peepshow

Don 21 nov 16:00: Hoe zinvol zijn dure controllers

Vrijdag 22 nov 13:00: Trailer Trash

Zat 23 nov 16:00: Hot Topic

Zon 24 nov 16:00: Game of the Week

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch