Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings over Animal Crossing, Kevin en budget laptops

23/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het regelen van opnames is in normale tijden vaak al een behoorlijke puzzel. Freelancers hebben eigen banen en beslommeringen, codes moeten op tijd komen en techniek moet meewerken. Maar met het Coronavirus in het land is de klus voor JJ en de crew een stuk, laten we zeggen, uitdagender geworden. We willen zo min mogelijk op kantoor zijn, niet te dicht bij elkaar zitten én de kantoren van publishers die de games aanleveren, zijn ook vaak gesloten. Komt nog eens bij dat kijkers van ons een bepaalde kwaliteit gewend zijn. En we willen geen vage thuis opnames maken. Zeker niet als Animal Crossing New Horizons gereviewed gaat worden.

De return van Kevin, AKA ‘Animal Crossing Man’

Gelukkig is het met passen en meten gelukt om ook deze week weer een mooi programma voor je klaar te zetten. Met als speerpunt de review van Animal Crossing en de komst van Kevin naar de studio. Want Kevin’s tweede en derde naam is Animal Crossing. Waarmee hij de meest geschikte persoon is om de review te doen van een game die lijkt uit te groeien tot een behoorlijke hit. Nintendo fans gaan dus een fijne tijd tegemoet op de Switch.

Alles wat je wil zien tijdens een lockdown…

Maar er is meer. Veel meer. Zo gaan we het hebben over budget gaming laptops. Leuk dat die dure bakken het goed doen. Maar niet iedereen kan dat betalen. Is het ook mogelijk om met een kleine beurs een sterke gaming laptop in huis te halen? Steven duikt voor een nieuwe editie van Blast to the Past weer de arcade in terwijl JJ voor het eerst in jaren weer eens een honkbal game speelde met MLB The Show 20. Ook hebben we een Gamekings Extra klaar staan en een speciaal item waarin de presentatoren zien hoe ze thuis omgaan met de ‘lockdown’. Welke games spelen ze, hoe werken ze in hun studio etc. Dat alles en natuurlijk de reguliere items zoals Filmkings, de Peepshow en Einde van de Week Live zorgen er voor dat je ook deze week weer aardig wat content hebt waarmee je de thuissituatie weer wat kunt veraangenamen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch