Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: OnePlus 7T, WWE trip en JJ gaat fitnessen

14/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een gloednieuwe week met een paar gloednieuwe items. Wie het item van afgelopen weekend over de Premium-plannen heeft gezien, weet dat er deze week wat items hun debuut gaan maken. Voor het eerst verschijnen Trailer Talk en Hot Topic op de site. Verder zijn er deze week twee buiten-items en wordt de OnePlus 7T gereviewd. Dat, en nog veel meer natuurlijk. JJ neem het allemaal met je door!

Nieuwe items

Jawel. JJ is afgelopen weekend bezig geweest met het voorbereidingen van de items en het reageren op de comments onder het Premium-item. Er komen deze week namelijk twee gloednieuwe items op de site. Trailer Talk en Hot Topic ga je deze week voor het eerst kunnen bekijken. Elke feedback wordt natuurlijk gewaardeerd! Het is ook de ideale week om deze items online te gooien, want veel games komen er deze week niet uit. En dat nog wel in het najaar…

Een WWE trip en een Nintendo Event

Ja, je leest het goed. Twee buiten-items deze week! Skate ging op reis voor een WWE event. De nieuwe game, WWE 2K20, komt 22 oktober namelijk al uit. Skate is natuurlijk ge√Įnteresseerd in de ontwikkeling van de game en in dit item krijg je zijn trip en zijn bevindingen te zien. Daarnaast is JJ naar een Nintendo Ring Fit Event geweest, waar hij aan de slag ging met een fitness game.

OnePlus 7T en nog veel meer

Want de nieuwe telefoon is natuurlijk al een tijdje uit en Koos en Jelle gaan het bespreken. Daarnaast is er natuurlijk weer een nieuwe Brievenmaandag, Peepshow, Filmkings en EvdWL. Daarnaast wordt The Witcher 3: Wild Hunt op de Nintendo Switch gespeeld en gaat er gepraat worden over The Outer Worlds.

Welk item van afgelopen week heb je het meest van genoten? Wat verwacht je van de nieuwe items en waar kijk jij deze week het meest naar uit?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch