Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Nintendo Nights en Death Stranding

04/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een speciale week. Het is week 45 van het jaar 2019 en deze week zal jouw voor altijd gaan bijblijven als de week van de Nintendo Nights. Elke avond krijg je een top vijf van verschillende consoles te zien. Van klassiek tot de nieuwste consoles van Nintendo. Maar de week staat niet volledig in het teken van Nintendo. Al is Luigi’s Mansion, die deze week gereviewd wordt, natuurlijk ook een Nintendo-game. De review van Death Stranding en de standaard items verschijnen ook op de site. JJ praat je bij.

Nintendo Nights zijn aan!

Vanaf dinsdag tot zondagavond zal er elke avond minimaal een Nintendo top vijf online komen. Het gaat dan om de verschillende consoles die Nintendo in de loop van jaren (eigenlijk decennia) heeft uitgebracht. Van de handhelds tot de Wii en de Nintendo 64. Emiel gaat veel in beeld komen deze week. Voor de Emiel- en Nintendo-liefhebbers een week om dik te onderstrepen. Het schema zie je hieronder.

Maar er wordt ook gereviewd

En niet zo maar twee games. Luigi’s Mansion 3 gaat namelijk deze week door Emiel en Boris onder de loep genomen worden. Met een korte en een uitgebreide review. Daarnaast verschijnen donderdag en vrijdag ook de review van Death Stranding. Op de redactie raakt iedereen er maar niet over uitgesproken. De vraag is alleen of dit in positieve of in negatieve zin is. Daar kom je einde deze week achter, nog voordat de game op 8 november gereleased gaat worden.

Premium Bazen Weekschema

Din 5 nov 08:00: Op bezoek bij KNARS

Din 5 nov 15:00: Premium Review Luigi’s Mansion

Woe 6 nov 08:00: !@#$%

Woe 6 nov 18:00: Top 5 SNES

Don 7 nov 14:00: Death Stranding Premium Review

Don 7 nov 18:00: Top 5 Nintendo 64

Don 7 nov 22:00: Game of The Week: Pokemon Sword & Shield

Vrij 8 nov 20:00: WiiU Retrospective

Vrij 8 nov 23:00: Top 5 GameCube

Zat 9 nov 18:00: Top 5 WiiU

Zon 10 nov 18:00: Top 5 Handhelds

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch