Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Need for Speed Heat, Shenmue III en X019

11/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is fris op het kantoor (en vanzelfsprekend ook buiten), maar de gedachte van het begin van een nieuwe week maak je al snel warm van binnen. En anders doet JJ wel een poging om dit alsnog voor elkaar te krijgen. De week na Nintendo Nights worden onder meer Shenmue 3, Need for Speed Heat en Red Dead Redemption 2 (PC) gereviewd. En dan zijn we er nog lang niet.

Need for Speed Heat en Red Dead Redemption 2 PC

Dit zijn de twee voornaamste games van deze week. Beide game zijn vorige week uitgekomen, en vooral Red Dead kende geen vlekkeloze launch. Na een week spelen kunnen de heren wat meer vertellen over zowel Need for Speed Heat als Red Dead Redemption. Daarom kun je deze week de review van beide games verwachten.

X019 is aan!

Althans, bijna dan. Met onder meer een Xbox Inside gaat Xbox proberen vanaf donderdag 14 t/m zaterdag 16 november gamers te overtuigend van hun line-up en diensten. Wat zeker is, is dat er maandag een preview-item online komt en dat EvdWL bijna volledig in het teken zal staan van het nieuws omtrent X019. En als klap op de vuurpijl ook nog al het laatste nieuws op de site.

En nog veel meer…

Vooral veel open content. Onder meer de review van Planet Zoo (Daan heeft inmiddels 300 dierentuinen gebouwd), de eerste 30 minuten van Star Wars Jedi: Fallen Order (die vrijdag uitkomt) en de Shenmue 3 review komen op de site.

Premium Bazen Weekschema

Din 12 nov 18:00: !@#$%

Wo 13 nov 12:00: Game of the Week: Star Wars Jedi: Fallen Order

Don 14 nov 08:00: Football Manager 2020: Skate vs Koos

Vrij 15 nov 8:00: Premium Review Star Wars Jedi: Fallen Order

Zat 16 nov 16:00: Filmkings

Zon 17 nov 16:00: Hot Topic: Google Stadia is toekomst van gaming

Wat was jouw favoriete item van de Nintendo Nights? Wat vindt jij in potentie wreedste item van deze week en wat verwacht je van de games die deze week uitkomen? Laat het weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch