Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Tokyo Game Show, Crash & verse stream

28/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe week, nieuwe kansen. Zo gaat dat nu eenmaal als er zeven dag voorbij zijn. Ook deze week serveren we jullie een volle bak content. Met lekker veel reviews, want de stroom games houdt aan. Er is een terugblik op de afgelopen Tokyo Game Show , twee items die we vorig week niet op tijd af hadden voor de 25 jaar PlayStation Week en als alles goed gaat met de productie ook nog een gloednieuwe livestream. Eentje die helemaal in het teken staat van PC-gaming en die de komende weken dankzij partner LG Ultragear niet van het programma gaat.  Elke week pakken we de nieuwste PC-game op de markt en gaan die samen voor en met jullie spelen. Een fijne brok gezelligheid op de late woensdagmiddag.

De hoogte- en dieptepunten van de Tokyo Game Show van 2020

We hebben dus ook de terugblik op de Tokyo Game Show. want ja, die werd de afgelopen dagen gehouden in Japan. Weliswaar volledig online, maar dat wil niet zeggen dat er niet misschien leuke parels zijn getoond. De hoogtepunten hebben we in een extra editie van het GK Journaal voor je op een rij gezet. Veel reviews dus ook. Als we de codes op tijd krijgen en we genoeg hebben kunnen testen kunnen je video;s verwachten van onder meer Crash Bandicoot 4: It’s about time, Commando’s 2 remaster, Tennis World Tour 2 en WWE Battlegrounds.  Vervelen ga je jezelf dus niet snel…

Lekker veel reviews deze week en een gloednieuws livestream

En o ja, als je denkt, ‘waarom zit die JJ opeens thuis’. Gewoon, hij heeft veel werk te doen wat hij makkelijker thuis kan doen (suf administratief werk) en met de huidige stijging in het aantal besmettingen doen we op kantoor extra voorzichtig. Plus, het hele huis van de man staat vol met planten. Dus ook dat is geen probleem. Alvast een prettige week toegewenst en stay safe!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch