Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Resident Evil 3 Remake & nieuwe talkshow

30/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt wel winter buiten, terwijl toch de echt de zomertijd is in gegaan. Het is behoorlijk fris. Wat dat betreft komt het dan weer niet zo heel slecht uit dat we deze week veel binnen mogen blijven en thuis opnemen. We gaan er tijdens de Corona pandemie hard tegenaan om onze community van extra afleiding te voorzien. Zo presenteren we deze week een nieuwe talkshow waar de PC-gamers onder de kijkers zeer waarschijnlijk erg blij mee gaan zijn. En deze ‘openbaring’ doen we op een bijzondere wijze.

De release van de week is natuurlijk Resident Evil 3 Remake

Dé grote game deze week is natuurlijk Resident Evil 3 Remake. Bizarre timing aangezien de horror survival game draait om een dodelijk virus. Maar goed, daar kon Capcom ook geen hol aan doen. De releasedatum van 3 april stond al voor de Corona pandemie vast. Bovendien, een nieuwe game kunnen we in deze tijden van de deur niet uit mogen, prima gebruiken. Als hij tenminste goed is? En dat bepalen Skate en JJ in de Premium- en de korte review. Skate doet deze week ook nog een tweede game. Dit betreft Persona 5 Royal. Veel meer niche, maar daarom keek Skate er niet minder hard naar uit.

Er komt dus een nieuwe talkshow bij…

Naast de vaste rubrieken zoals Filmkings, de Peepshow en Einde van de Week Live hebben we ook nog items over onder andere de eerste maanden van 2020. Maanden die qua games bijzonder sterk waren. We kijken ook naar de voor- en nadelen van budget -en mid range gaming laptops, we geven een persoonlijke blik op het thuiswerken in ‘Gamekings in Lockdown en JJ heeft een research item gemaakt over Valve’s Gabe Newell. Natuurlijk nemen we ook de games van April met jullie door. Kortom, meer dan genoeg te kijken deze week. Stay safe!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch