Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings met Playstation Feestweek

21/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We staan aan het begin van een week die echt ramvol content zit. Als eerste organiseren we ter ere van de 25ste verjaardag van de PlayStation een PlayStation Feestweek voor de Premium Bazen. En in vier uitgebreide items duiken we flink de nostalgie in. De PlayStation heeft ons immers een hoop mooie herinneringen gegeven. Maar naast deze extra Premium items hebben we een heel zwik content voor je klaar staan. Omdat de industrie het blijkbaar nodig vond om zo’n beetje al hun games in een week tijd uit te laten komen. We moesten zelfs een selectie maken omdat we niet alles konden testen en plaatsen.

Lekker veel reviews

Veel reviews dus. Zo kwam de codes van Super Mario Allstars 3D binnen. Er werd nog net niet om de taak om deze drie top Mario games nog een keer te beleven, gevochten, maar het scheelde niet veel. Ook was er de nieuwe PES die in de vorm van een soort van update op de markt komt. Iets waar veel footie gamers al langer om vroegen. Want elk nieuw deel is immers toch een update met de juiste spelers in de juiste shirts bij de juiste club. Vraag is nu of dit experiment een succes is? En hoe vers voelt de remake van de eerste Mafia aan? We gaan het je allemaal vertellen.

Notice me senpai

En er is ook oog voor het kleine werk. Daan speelde een par dagen Spelunky 2, een behoorlijk pittige platformer die door een echte Indie developer gemaakt werd. Een studio met een Gmail-adres. Veel onafhankelijker kun je het bijna niet krijgen. Geen Filmkings deze keer maar een item over de anime verwerking van de prima RPG van Capcom, Dragon’s Dogma. Weet deze serie op Netflix het feit dat de kroegen bij ons om 24:00 uur dicht gaan wat te compenseren? Je ziet het allemaal deze week aan je voorbijtrekken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch