Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Olympische spelen, Kingdom Come en Planetoid

12/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een week waarbij de Olympische spelen in volle gang is. JJ is er dan ook maar weer druk mee. Als groot sport liefhebber heeft hij al een tijd zitten wachten op de spelen. Het enthousiasme delen zit er niet bij, want niemand op de redactie intressert het! Toch probeert hij zoveel mogelijk mee te krijgen onder het werk. Uitgebreid naar de spelen zit er alleen niet bij. Het wordt namelijk weer een drukke week bij Gamekings!

Kevin in Maillot?

Er staan weer diverse items in de planning die op de website gaan verschijnen. Natuurlijk zitten de wekelijkse toppers, zoals brievenmaandag en einde van de week vrijdag er weer tussen. Maar ook gaan wij de eerste stapjes maken in de middeleeuwen van Kingdom Come Deliverance. Kevin gaat aankomende dinsdag naar het launch event die speciaal voor de game is opgezet bij een oud middel-eeuws kasteel. Met maillot en camera man gaan ze op pad. Er was alleen nog wel een probleem met het vervoer ernaar toe. Hopelijk hoeven ze niet met paard en wagen!

Ook deze week komt de ontwikkelaar van Planetoid bij ons op bezoek. De game is in Co-Op modus te spelen op de bank met je beste vriend. Waarbij je samen de diepte in duikt op de werelden te verkennen. Dit doe je door middel van combat en crafting. En mocht dat gaan vervelen. Dan kan je ook altijd nog zelf nieuwe elementen maken in de game om het aantrekkelijk te houden.

Benieuwd wat voor items er nog meer op Gamekings komen? Check dan snel Deze Week bij Gamekings met Olympische spelen, Kingdom Come en Planetoid!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch