Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: met nieuwe PC Talkshow, & Lockdown Stream

06/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook deze week gaan we met gestrekt been in tegen de frustratie en de verveling van het thuis moeten zitten. We brengen je zeven dagen lang een fikse dosis afleiding. Met de normale en de Premium items en on top of that een nieuwe Talkshow die helemaal draait om PC-gaming. Plus. Als kers op de slagroom, op vrijdag, een Lockdown stream die overgaat in Bar Weinig Corona. Hopelijk geeft dat de burger weer wat moed.

‘Master Race’: een nieuwe Talkshow 110% over PC Gaming

‘Master Race’ is de naam van de nieuwe Talkshow die we samen met partner ASUS Republic Of Gamers opzetten. Elke maand nodigt Koos twee PC-gamers uit (kunnen Gamekings presentatoren zijn, maar ook ‘buitenstaanders’) om een vol item lang over gamen op de PC te ouwehoeren. Over de games, maar ook over de techniek én natuurlijk over het eigen systeem wat thuis op of onder de tafel staat te ronken. Naast deze nieuwe talkshow brengen we verder onder andere items over Final Fantasy VII Remake (Review), virus games, de inventieve puzzel game Good Job, het beste racing stuurtje op de markt en thuis fitness doen. Dat laatste is een antwoord van JJ op de vele vragen die hij krijgt hoe je het beste en het goedkoopste thuis kan trainen nu alle sportscholen dicht zijn en bootcamps tijdelijk niet meer mogen.

Gamekings Lockdown Stream featuring ‘Bar Weinig Corona’

En dan is daar nog de vrijdag. De dag waarop we jullie een groot feest aanbieden. Jullie hebben ons allemaal de afgelopen maanden keihard gesteund met Premium lidmaatschappen en donaties. En daarvoor willen we jullie bedanken middels een extra grote stream : de Gamekings Lockdown Stream. Startpunt: 17:00 uur. De stream gaat na 21:00 over in Bar Weinig Corona. En die gaat door  tot de laatste gast de virtuele bar heeft verlaten. Of presentatoren van de kruk vallen. Alle info over de Gamekings Lockdown Stream komt morgen online te staan.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch