Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met laatste Fruitblik items en PC stream

25/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Je let even niet op en je hebt een nieuwe week in je mik gedouwd. Gewoon omdat dit kan. Gelukkig hebben we een complete week aan content voor je klaar staan plus de doop van onze monster PC opgebouwd uit componenten van ROG. Voor in de ochtend, in de middag, de vroege avond of als je jezelf kapot verveeld tijdens de avondklok. En ‘s nachts moet je gewoon slapen. Wat hebben we deze week voor je in elkaar gezet. JJ gaat het je allemaal vertellen. Zoals altijd met zijn palmboom in beeld.

We Fruitblikken gewoon nog even door

Deze week weinig grote games. We wachten met smart op The Medium die aan het einde van deze week moet gaan uitkomen. Wel hebben we een preview van Persona 5 Strikers met Skate in de hoofdrol. Want dit is een franchise waar hij van houdt. Verder kijken we ook deze week vooruit. Er stonden immers nog 21 stellingen van de 41 open en we gaan ook de grote releases van dit jaar een cijfer geven. Een cijfer dat uitdrukt hoe goed wij denken dat die game wordt.

De monster PC wordt ingewijd

Verder hebben we een nieuw research item in de aanbieding, een editie van de Peepshow zonder Cyberpunk 2077 en geen Filmkings meer. Binnenkort komen we mey een meer dan waardige vervanger voor deze rubriek. Aan het einde van de week hebben we ook een leuke extra stream in de aanbieding. We gaan de BBC PC van ROG inwijden met de eerste speelsessie. Plus we gaan jullie vragen om met een goede naam voor de monsterbak te komen. Want Big Black Computer is een tijdelijk koosnaampje voor het beest. Jullie bepalen de echte naam. Kortom, genoeg leuke dingen om naar uit te zien. En dat is wel zo fijn in een tijd waarin de mogelijkheden om entertainment te vinden, dun gezaaid zijn. Wij gaan gewoon door. Stay safe.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch