Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings met Gears Tactics, nieuwe game aankondiging en Valorant

27/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De planning voor de komende week is grotendeels rond. Met Gears Tactics als de grote release. Grotendeels, want er zitten wat kleine open plekjes in. Niet omdat we niet weten wat we daar willen doen, maar bijvoorbeeld omdat er deze week een grote game wordt aangekondigd, waar we nu nog niks over mogen zeggen. Suprise, suprise dus. Maar reken maar dat we wat met die aankondiging gaan doen. En dan is er Valorant. We hebben eindelijk onze betakeys bij Riot Games aan kunnen vragen. En als die op tijd komen, dan maken we er een beta check van. Maar we wachten nu al weer een paar dagen op antwoord. Wie weet kijken ze eerst of we cheaters zijn…

Hoe blij gaan Boris en Skate van Gears Tactics worden

Gelukkig zijn er ook genoeg dingen zeker. Bijvoorbeeld de (uitgebreide) review van Gears Tactics. Boris en Skate hebben zich op deze Xcom variant van Gears of War gestort. Ook Sakura Wars krijgt een review alsmede de beta van een nieuwe Guilty Gears. Deze beta is flink door Emiel onder handen genomen. Natuurlijk komen we met het tweede deel van de beste games op Xbox Game Pass en PlayStation Now en onze regulars Peepshow en Filmkings staan netjes op de vertrouwde tijdstippen gepland.

Wie is het meest bad ass als het gaat om Destiny 2

Nog meer? Ja zeker. Er komt dinsdag een Destiny stream waarin we onderling gaan bepalen wie de meeste punten weet te scoren voor zijn Class. Oftewel, wie is het meest bad ass in de bij ons op de redactie zo geliefde looter shooter van Bungie. Jelle waagt zich verder aan een niet alledaagse race game met Snowrunner en JJ duikt weer in de krochten van het internet op zoek naar een mooi verhaal over een game of een developer. Kortom, content genoeg om de week goed door te komen. Hou je kop er dus bij de komende dagen en blijf gezond.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch