Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Fallout 76 DLC en John Romero

20/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is week 17 en we zijn er weer even voor gaan zitten. En uit die brainstorm, die we tegenwoordig geheel online (en dat verloopt een stuk rustiger en minder chaotisch), kwamen we met deze verzameling aan content aan. We verwachten dat daar zeker een paar toffe dingen voor je bij gaan zitten. En eind van de week komen we ook nog met een specIale stream. Om de Lockdown ellende een beetje te verzachten. Want het valt allemaal niet mee. Maar goed, laten we vooral vrolijk blijven en de moed er in houden.

Hebben we eindelijk plezier met Fallout 76?

Één dikke game deze week, of beter gezegd, een game die door DLC eindelijk dik kan worden. We hebben het natuurlijk over de Wastelanders DLC van Fallout 76. Drie man gingen met de DLC van Fallout 76 aan de slag, in de hoop de oude SP-vibe van de eerdere Fallout’s weer terug te vinden. Of dat gelukt is zie je in de korte en de Premium Preview. Deze week heeft JJ ook (Covid)19 stellingen bedacht die een aantal Gamekings met een Ja of een Nee op moeten beantwoorden. En daar natuurlijk een argumentatie bij geven. Ook staat er een Trailer Trash voor je klaar. Met een flink aantal trailers. Want de games mogen dan wel uitgesteld worden, pr blijven ze er voor maken.

Wat zijn onze favoriete games op Games Pass en PlayStation Now

Omdat we volle bak gamen met zijn allen, maar niet opeens meer geld verdienen zijn abonnementsservices als Game Pass en PlayStation Now erg populair. Maar er is daar ook veel aanbod. Wie weet dat wij je kunnen helpen met de beste games die wij op beide platformen konden vinden. Tot slot hebben we ook reviews van Moto GP 20 en Resident Evil Resistance en hebben Boris en Emiel een discussie over een game waar met bitcoins in gewerkt kan worden. Wordt me dus een weekje wel…

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch