Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings met EvdWL: The Black Friday Edition & de LG OLED CX

23/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week van de koopjes is begonnen. Black Friday zit er aan te komen en ook wij gaan het in de gaten houden. Samen met jullie. Ook al zullen de Next-Gen consoles voorlopig niet in de aanbieding gaan, laat staan volle bak beschikbaar zijn, dan nog zijn er straks genoeg leuke koopjes te vinden. En deze gaan we niet voor onszelf houden. Op vrijdag zelf hebben we namelijk een speciale Black Friday EvdWL waarin we alles mooi met elkaar kunnen delen. Zorg dus dat je erbij bent!

Review LG OLED CX vlak voor Black Friday

Het valt al een hele tijd op dat er meermaals vragen binnen komen over wat nu de beste tv of monitor is om te hebben voor de Next-Gen consoles. Dart gebeurt niet alleen tijdens Brievenmaandag, maar ook geregeld tijdens de streams. Sinds de samenwerking met LG staat er op de redactie een van hun nieuwste pareltjes. De LG OLED 55CX. Deze tv zie je elke week om 16:00 tijdens de Goeie Vrijdag stream langskomen in de Gamekings mancave. De mannen hebben inmiddels aardig wat ervaring met de tv en dus is het tijd om hun mening hierover te geven. Betreft het hier alleen een knap plaatje of is het samen met de technologie die erin zit dit echt de beste tv van dit moment? Check het deze week op www.gamekings.tv!

Vanaf nu kun je je stem uitbrengen op de Dutch Stream Awards!

Op donderdag 12 november was de Nominatie stream te zien op ons Twitch kanaal en keken jullie in grote getale mee. Vanaf vandaag kun je stemmen op de genomineerden. En dat kan via www.dutchstreamwards.nl. De UltraWide woensdag stream kan deze week ook extra leuk uitpakken! Er wordt namelijk in een duo samen gewerkt. En dat duo bestaat uit een van onze eigen presentatoren samen met Yaraski! Mocht je dit niet willen missen, join ons aanstaande woensdag om 16:00 uur op ons Twitch-kanaal! Verder kun je op website ook de wat meer gebruikelijke items zien zoals een Filmkings en een Peepshow, maar staat ook een Premium en open review van Call of Duty: Black Ops Cold War staat op het menu.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch