Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met eerbetoon Nioh en iD Software

08/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het kostte wat moeite, maar dan heb je ook wat. Bijvoorbeeld dit item. Want de sneeuw en de vorst zorgde er voor dat veel redacteuren niet bij het kantoor konden komen. Gevalletje ‘dat is pech, trein gaat niet weg’. Maar je kent ons. Wij geven nooit op, zeker niet voor wat sneeuwvlokken. En dus kregen we toch een aantal mensen in de studio om de week af te trappen met het maken van verse content. Wat kun je onder meer verwachten: een mooi eerbetoon aan de Nioh-franchise van Skate en Steven, een verse aflevering van Trailer Trash en een review van de allereerste gaming laptop met de gewilde RTX 3080 videokaart erin. Dit is Deze Week bij Gamekings, dit maal gepresenteerd door winterkoning Jelle.

Hoeveel betekent de Nioh-serie voor ons

Weer of geen weer, Gamekings brengt altijd content. Dus ook deze week. En dat is wel zo fijn, want de lockdown is nu opeens vrijwillig omdat de sneeuw en de ijzige wind een ieder binnen houdt. Dan heb je van ons in ieder geval lekker wat te bekijken. Zoals een mooi eerbetoon aan de Nioh-serie waar Skate en Steven heel wat uurtjes in gestoken hebben. Ze gaan in op vragen als ‘wanneer kwam je met serie in aanraking en wat trok je er in aan’ en ‘wat zijn jouw persoonlijke hoogtepunten’ tot ‘wat voegt de serie toe aan Soulsborne genre’.

Id Software bestaat dertig jaar en dat vieren we

Ook gaan we kijken maar Id Software. De vermaarde developer van onder andere Quake en Wolfenstein, bestaat dertig jaar en heeft zeker voor veel wat oudere gamers enorm veel betekend. Ook voor ons. En dus kijken we terug. Tel daarbij op een review van een gaming laptop met een 3080 aan boord, een research item, Let’s Play Balan Wonderland en een nieuwe Trailer Trash en je weet dat je jezelf niet hoeft te vervelen tussen het schaatsen en sneeuwpoppen bouwen door.

Probeer gratis Final Fantasy XIV uit tot level 60

Maandagmiddag om 16:00 uur hebben we een speciale Final Fantasy XIV stream. Een gesponsorde stream waar je ook nog eens korting bij kunt krijgen als het gaat om het spelen van de MMO van Square Enix. Speel de game gratis tot level 60 via buff.ly/36RhGav. Of, pak 50% korting op aanschaf van het spel via buff.ly/3aDZiCY.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch