Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met EA Play, Warzone season 4 en veel GKE3

15/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn deze week halverwege de GKE3 coverage en het komt allemaal aardig op stoom. PlayStation heeft eindelijk zijn PlayStation 5 ei gelegd en ons voer voor discussie gegeven. Daarnaast beleefden tientallen nieuwe games hun vuurdoop. Toegegeven, het waren vaak kleine games, en je moest echt ‘cherries picken’, maar dat is bij een normale E3 niet anders. Daar worden ook honderden nieuwe games op de media en gamers losgelaten. En slechts een klein aantal daarvan komt echt groot in de spotlights te staan.

Aanstaande donderdag is EA aan zet met EA Play

En dus proberen we ook deze week te schiften waar mogelijk. Dat doen we door de E3 Journaal’s te produceren, online events als de PC Gaming Show en EA Play te streamen én na te beschouwen en in onze online babbelboxen Brievenmaandag en Einde van de Week Live alles nog een keer door te nemen en op al jullie vragen te beantwoorden. Kortom, ook deze week wemelt het van de GKE3 coverage.

We gaan deze week een nieuwe Nerd Culture opnemen

Maar er is ook reguliere content.  Zoals een preview van de nieuwe Total War. Boris en Daan nemen seizoen vier van het door ons zo geliefde Warzone door. Emiel heeft de SCAR III laptop van ROG gecheckt door er een game op te bouwen. En Tom heeft een nieuwe game van EA gecheckt die zo geheim is dat we er in deze tekst niks over mogen zeggen. Zo werkt dat met embargo’s. Ook leuk om te weten, er wordt deze week een Nerd Culture opgenomen. Boris heeft een interessante gast gespot en achter de desk gezet. Mogelijk dat de editie deze week al online staat. Lekker veel content om naar te kijken en luisteren. En vergeet dus niet je wekker te zetten aanstaande donderdag, want EA Play begint 0:30. Of blijf lekker lang op.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch