Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met de tweede TV-aflevering, NieR en Resident Evil Village

19/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week is ook bij Gamekings aangebroken. En dat betekent dat JJ zoals altijd plaatst neemt achter de mic en alle content van deze week met je door gaat nemen. Maar het is het de laatste keer. Waarom? Dat legt hij uit in deze editie. Content is er meer dan genoeg. Wat dacht je van een gloednieuwe Docukings of de review van NieR en de preview van Resident Evil Village? En natuurlijk de nieuwe TV-aflevering die eind deze week online komt te staan. JJ heeft alles kort en bondig voor je samengevat en praat je overal over bij.

Een gloednieuwe Docukings

Een format van Gamekings waar het al een tijdje stil rond is geweest, is Docukings. In dit format worden dé nieuwe documentaires van het moment met je besproken. En we mogen nu al aan je verklappen dat dit format deze week dus terug is! Wat Jelle en JJ gaan bespreken en wanneer je het te zien krijgt verklappen we nog niet aan je, daar geeft JJ meer duidelijkheid over in deze video. Het is in ieder geval wel duidelijk dat er in Deze Week nog veel meer items gemaakt worden. Wat voor items dan vraag je je af? Check snel de video.

De NieR Replicant review

De dag die je wist dat ging komen is hier. Of nou ja, nog niet helemaal, maar zoals JJ in de video aan je gaat vertellen komt de review van de game er deze week wel aan. Er zijn wat oudgedienden die de review van deze game voor hun rekening gaan nemen. Is dit dan alles wat er deze week voorbij gaat komen? Oh nee, zeker niet. Er komt bij Deze Week ook een Resident Evil Village preview aan, een Peepshow, nieuwe editie van Trailer Trash, een nieuwe talkshow rond The Elder Scrolls Online en op zaterdag natuurlijk de nieuwe TV-aflevering. Zeg dus niet of dat dit niet een dikke week wordt…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch