Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met Crash 4, Star Wars Squadrons en Goede Vrijdag

05/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een droevig en miezerig weer starten we de nieuwe week. Een week die gelukkig wat zon op je beeldscherm gaat brengen in de vorm van reviews van een aantal grote games, een paar toffe Premium items en wederom een nieuwe stream. Nu ja, eigenlijk is het het de nieuwe versie van een oude stream. Want de komende maanden is de traditionele vrijdagmiddag stream terug. Met dank aan partner LG gaan we elke week het weekend inluiden met een nieuwe game, fun, een biertje en een ongehoorde hoop gezelligheid. Vanaf 16:00 onder voorbehouden dat we de studio om tijd hebben ingericht met materiaal en decor. Maar dat gaat ons natuurlijk gewoon lukken! Het is Goede

Heel veel toffe games

Het najaar is aan. En dus ontvangen we steeds meer toffe games om te testen. Deze week is het onder andere de beurt aan Star Wars Squadron, Crash Bandicoot 4: It’s about time en Ride 4. En als alles lukt dan hebben we ook de eerste speelsessie met Baldur’s Gate 3 online staan. Mogelijk in de Ultrawide stream van aanstaande woensdag. Maar dan moeten we de code wel op tijd krijgen en dat is elke keer weer een spannend verhaal. Wat wel zeker is, is dat Boris en Daan het gaan hebben over seizoen 6 van Call of Duty Warzone. Want die game is bij ons op de redactie een religie. En je weet het, wat we leuk vinden, dat delen we.

En wat voor onze Premium Bazen?

Onze Premium Bazen zitten zoals altijd goed met onder andere de grote discussie over Star War Squadron, een vers research item, JJ die een doos met games van 20 jaar terug vind onder zijn bed en afleveringen van de Peepshow en Filmkings. En als kers op de slagroom dus een ‘nieuwe’  livestream op vrijdag: Goede Vrijdag!. Om de week gewoon lekker mee af te sluiten. Dat allemaal, en natuulijk meer deze week bij Gamekings! Stay safe allemaal!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch