Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Kingdom Hearts 3, Anthem & Rage 2

28/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is lekker rustig op de redactie. Enkel Jelle en JJ zijn aanwezig op kantoor vergezeld door één stagiair. De rest heeft hertentamens (je zou je tentamen eens een keer in één keer halen) en Koos zit thuis om Kingdom Hearts 3 te spelen. Wat een naar leven heeft die gast toch… Maar goed, de wereld draait door en dus ook JJ. Hij neemt alle tijd om samen met je de content van de komende week met je door te nemen. En het gaat een fijn weekje worden hoor.

No lifen voor Kingdom Hearts 3

Allereerst is daar dus Kingdom Hearts 3. De game met de grote sleutel en fantasievolle haardossen waar zoveel leden van de Gamekings- community al tijden naar uit kijken. Terwijl Square Enix vanwege een lek de release van deze titel voor de gamers een aantal dagen naar voren haalde, bleven ze wat de media betreft vasthouden aan de uitzenddatum van de reviewcodes. En die stond op maandag. Waar we natuurlijk niet blij van werden. Koos en Skate moeten nu een dag en een nacht ‘no lifen’ om de review dinsdagmiddag op te kunnen nemen. Maar goed, er zijn ergere dingen in het leven.

Anthem VIP Demo, Rage 2 & Anno 1800

Maar er is meer deze week. Bijvoorbeeld previews van Anthem, Rage 2 en Anno 1800. En ga ons nu niet wijsmaken dat daar niks voor jullie tussen zit. Ook zijn er reviews van Life is Strange 2 Episode 2 en Hongkong Massacre. Een game die JJ op een of ander reden steevast Hollywood Massacre noemt. Mogelijk weet hij meer en kent hij de naam van het vervolg al. Hij heeft zo zijn bronnen. Vervolgens gooien we er ook nog een Peepshow, een Filmkings, een Docukings en als bonus een nieuwe mini docu tegen aan, en dat weet je dat je een moddervette week tegemoet op Gamekings.tv. En zo hoort het ook.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch