Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Kingdom Come, Celeste en nieuwe premium items

05/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de drukke Azië week blijven we doorgaan met knallen! Deze week staan er weer veel toffe items op het programma. Terwijl de mannen in Azië rustig hun weg terug aan het zoeken zijn naar de redactie, zit JJ weer klaar om je te vertellen wat er deze week op de site te zien is. Zo heb je een game waarin je reist door een Kingdom genaamd Bohemia en een andere game waarbij je de zeebodem verkent.

De week van Kevin zijn pareltjes

De Middeleeuwse feest muziek klinkt door de speakers op de redactie, dit komt door de game Kingdom Come Deliverance. Het is een Middeleeuwse First Person RPG waarbij je rondloopt in een grote open wereld in het jaar 1403. De game komt 13 februari uit en dat betekent dat het tijd is voor een feestje. Kevin is dan ook uitgenodigd op het kasteel waar ook daadwerkelijk een feestje gevierd gaat worden. Je begint in de game je avontuur als het zoontje van de blacksmith, je huis is vernietigd en je familie is vermoord. Met je leven op zijn kop zweer je je familie te wreken.

Dit is ook de week van Kevin zijn pareltjes, hij mag nu eindelijk de Subnautica Review doen, maar ook een review van de game Celeste. Celeste is een 2d platformer waarin je persoonlijke obstakels van je personage moet overwinnen tijdens de beklimming van de Celesteberg. Kevin gaat je in zijn review vertellen wat er nou zo bijzonder is aan deze game. Ook komt Skate deze week langs in een aantal items. Zo gaan we langs bij hem thuis om met hem te praten over streaming en Twitch. Reviewed hij de game waarin je selfies schiet, keihard aan de karaoke gaat en dat is natuurlijk Yakuza 6. Kortom een week vol met toffe items! Benieuwd wat er nog meer te vinden gaat zijn, check dan snel Deze Week bij Gamekings: Kingdom Come, Celeste en nieuwe premium items!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch