Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: JJ luidt de week in

27/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is zoals gewoonlijk in een flits voorbij gegaan. Reden voor massale treurnis, dus. Niettemin kunnen we jullie verblijden met nieuwe content op Gamekings.tv! Hoofdredacteur JJ is achter zijn desk gekropen om jullie van een update te voorzien. Na de drukte van de afgelopen weken zijn we wat game releases betreft in wat rustiger vaarwater terecht gekomen. Zodoende zijn we bij Gamekings genoodzaakt onze karakteristieke creativiteit aan te spreken. De reviews en previews zullen immers in iets minder groten getale op de website verschijnen. Benieuwd wat je allemaal te wachten staat deze week op Gamekings.tv? Check nu ‘Deze Week bij Gamekings: JJ luidt de week in!’

Jelle mag zijn mode knowledge showen?

Uiteraard kunnen jullie deze week een verse Brievenmaandag, Woensdag Gehaktdag en Einde van de Week Vrijdag verwachten. Hiernaast knallen we keihard door. Zo gaan Jelle en Shelly morgenochtend aan de slag met Style Boutique 2. Voor Shelly zullen dergelijke games vertrouwd aanvoelen, maar vergis je niet wat betreft de mode-knowledge van Jelle. De man die regelmatig voor de minion-look gaat(blauwe overall, geel ondershirt) kan in dit soort games zijn creatieve geest de vrije loop laten. Hiernaast gaat pc-man Kevin een item over pc-gaming maken. Hierin gaat hij in op de vele termen bij het gamen op Windows aan de orde van de dag zijn. Voor doorgewinterde pc-gamers is dit wellicht gesneden koek, maar voor mensen die iets minder technisch onderlegd zijn zal dit wellicht een zetje in de pc-richting zijn. Verder komt deze week ook Pokémon Ultra Sun aan bod!

Hiernaast trekt JJ naar Zandvoort. Eerder dit jaar zag je hem ter plekke al scheuren op het circuit aldaar. Nu is hij terug met een heel ander doel. Verder staat voor zondag het tweede deel van de Firstlook Festival achter de schermen documentaire op het programma. Check hier het eerste deel als je het gemist hebt. Bekijk nu ‘Deze Week bij Gamekings: JJ luidt de week in!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch