Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Loot Boxes en Reviews

Google Plus Jan Johan Belderok
13/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is achter de rug. Op het eerste gezicht is dit een reden voor pure ellende en verdriet. Echter, het betekent ook een nieuwe week met toffe items. JJ is op deze mooie maandag klaar gaan zitten om de trouwe Gamekings-kijkers een update te geven over wat komen gaat. Zoals velen van jullie weten, maken we een stuk meer Premium-items. Ook deze week staat er een hoop moois op het programma voor de trouwe Premiumleden. Zo  komt het eerste deel van de Behind the Scenes docu van Firstlook Festival op Gamekings.tv. JJ gaf eerder in Einde van de Week Vrijdag al aan dat we dit item willen perfectioneren. Kwaliteit staat immers voorop. Benieuwd wat je allemaal nog meer te wachten staat? Check nu Deze Week bij Gamekings: Loot Boxes en Reviews!

Loot Boxes weer in de spotlights

Ondanks dat de grootste releases van het jaar inmiddels achter de rug zijn, is nog niet het volledige scala aan najaarstoppers van een oordeel voorzien. Zo komen deze week de reviews van Need for Speed Payback en Star Wars: Battlefront II online. Beide games worden door de internationale media en communities bedolven onder kritiek betreffende de nadrukkelijke aanwezigheid van microtransacties. Zodoende blijft de discussie omtrent het fenomeen loot boxes aanwakkeren. Aan de ene kant tergt het JJ dat hier de laatste tijd zoveel gedoe over is, maar zijn journalistieke instinct maakt toch dat we hier in meerdere items op zullen inhaken. Hiernaast komt deze week de review van de Frozen Wilds-DLC van Horizon Zero Dawn online, alsmede een variëteit aan let’s play’s en andere toffe items.

Hebben jullie een van de bovenstaande games al gecheckt? Zo ja, wat is jullie mening over microtrancaties in deze games? Komt hierdoor het gehate pay-to-win principe te veel om de hoek kijken? Laat je horen in de comments onder Deze Week bij Gamekings: Loot Boxes en Reviews!

Loading...
 • Jamie

  Hé 60 fps video

  • Nephilim1977

   Vond het al zo vloeiend lopen 🙂

 • Hippie

  Koop al jaren niets meer van EA, dat ze er in mogen stikken.

  En ik ga een gokje wagen en zeggen dat deze Lets play van Getting Over It is.

  • MasterVivi

   Het is ook niet heel moeilijk meer om EA games te vermijden. Vroeger brachten ze nog veel leuke, diverse games uit, maar op vandaag is het eigenlijk alleen nog maar sport games en Battlefield.

   • Hippie

    Als ik het me goed herinner is de laatste die ik van de gekocht heb de laatste Dragon Age. Maar dat is idd waar, als je niets met Sports games hebt, dan mis je het ook niet.

 • Tijl Van de Velde

  Een week om naar uit te kijken, al zeg ik het zelf.

 • Gooner 070

  Kijk uit naar de football manager review en Skate die tips gaat geven voor DS

 • Michael

  Na “met de kaasschaaf masturberen” heb ik niks meer gehoord.

  • rio_ull

   haha, ome JJ deed voor hoe je de beweging moet maken 🙂

 • Rick James Sanchez
 • IkDraagRibBroeken

  heyy jan johan, mooie trui heb je aan!

 • roeland

  Je kan beter meer aandacht besteden aan games die met liefde gemaakt zijn dan aan de zoveelste COD of Star Wars Battlefront… Ik snap dat het kijkcijfers oplevert, maar dat soort zielloze, moneymakerij producties zijn de aandacht imo niet waard. Uitgevers doen niet aan steunen van Gamekings, maar ze krijgen toch lekker 3(!) aparte review items…

 • Flap Drol

  Fullprice multiplayergames worden pay to win, singleplayer games wordt een enorme grind ingebouwd om een shortcut te kunnen verkopen. En alsof dat nog niet kut genoeg is moet daar ook nog bij gegokt worden, en dan niet met vaste kansverdelingen, maar met een naar algoritme die de winkansen aanpast aan de speler om die zo veel mogelijk te laten besteden.

  Blijkbaar is het lucratiever om ontzettend veel geld uit een klein groepje mensen te trekken en de kritische consument te laten afhaken. Al was die misschien al afgehaakt door de pre order digital deluxe edition season pass bullshit van de laatste jaren.

 • Ikke

  Gewoon die hele bakken drol die dat soort games zijn negeren. Kijken of t dan hard klaar is. Massaal.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord