Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Loot Boxes en Reviews

13/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is achter de rug. Op het eerste gezicht is dit een reden voor pure ellende en verdriet. Echter, het betekent ook een nieuwe week met toffe items. JJ is op deze mooie maandag klaar gaan zitten om de trouwe Gamekings-kijkers een update te geven over wat komen gaat. Zoals velen van jullie weten, maken we een stuk meer Premium-items. Ook deze week staat er een hoop moois op het programma voor de trouwe Premiumleden. Zo  komt het eerste deel van de Behind the Scenes docu van Firstlook Festival op Gamekings.tv. JJ gaf eerder in Einde van de Week Vrijdag al aan dat we dit item willen perfectioneren. Kwaliteit staat immers voorop. Benieuwd wat je allemaal nog meer te wachten staat? Check nu Deze Week bij Gamekings: Loot Boxes en Reviews!

Loot Boxes weer in de spotlights

Ondanks dat de grootste releases van het jaar inmiddels achter de rug zijn, is nog niet het volledige scala aan najaarstoppers van een oordeel voorzien. Zo komen deze week de reviews van Need for Speed Payback en Star Wars: Battlefront II online. Beide games worden door de internationale media en communities bedolven onder kritiek betreffende de nadrukkelijke aanwezigheid van microtransacties. Zodoende blijft de discussie omtrent het fenomeen loot boxes aanwakkeren. Aan de ene kant tergt het JJ dat hier de laatste tijd zoveel gedoe over is, maar zijn journalistieke instinct maakt toch dat we hier in meerdere items op zullen inhaken. Hiernaast komt deze week de review van de Frozen Wilds-DLC van Horizon Zero Dawn online, alsmede een variëteit aan let’s play’s en andere toffe items.

Hebben jullie een van de bovenstaande games al gecheckt? Zo ja, wat is jullie mening over microtrancaties in deze games? Komt hierdoor het gehate pay-to-win principe te veel om de hoek kijken? Laat je horen in de comments onder Deze Week bij Gamekings: Loot Boxes en Reviews!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch