Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Het tijdperk na de E3, Reviews en Backwards Compatibiliteit

17/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hatsa! De E3 zit er weer op en dat is gelukkig niet het einde van de wereld! We knallen gewoon door met lekkere items en JJ zit klaar om met jou te bespreken wat we allemaal gaan doen.

Is de E3 dan écht voorbij?

De beurs mag dan wel voorbij zijn, maar na de E3 komen vaak de meest interessante nieuwtjes. Zo heeft Xbox aangegeven dat ze PlayStation er liever gewoon bij hebben op de E3 en dat de beurs zonder PlayStation niet hetzelfde is. Hoe bizar is dat, eerst aangeven dat je keihard gaat knallen, dat vervolgens niet echt doen en nu een wit voetje halen bij PlayStation? Kortom er zijn genoeg interessante nieuwtjes die zo vlak na de E3 ineens omhoog duiken, en dit pikken we maar al te graag op. Uiteraard duiken we ook op de games die zijn aangekondigd op de E3! Zoals Wolfenstein Youngblood!

Backwards compatibiliteit

Wij hebben op de redactie één iemand zitten die enorm fan is van de backwards compatibiliteit functie van de Xbox One en dat is Boris. Hij kwam afgelopen week met een flinke hand vol spellen die hij had gekocht en waar hij erg enthousiast van wordt om ze weer te kunnen spelen. Hij gaat je in een item vertellen waarom hij deze functie zo tof vind en welke spellen jij nou echt weer eens op zou moeten pikken!

Crash Racing scheurt voorbij

Nu de E3 voorbij is kunnen we ons ook weer lekker focussen op het reviewen van Crash Racing! Kan deze game Mario kart en Sonic Team Racing verslaan? We stappen in de kart en racen met je door de review.

Heb je nog vragen, stel ze dan hieronder in de comments! Dat mogen vragen over de E3 zijn, of over iets totaal anders, dat moet je helemaal zelf weten natuurlijk.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch