Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: het ontstaan van Gamekings en eenmalig Hardware Woensdag

17/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan een speciale week tegemoet. Tenminste, als alles lukt. Want met veel presentatoren met banen naast hun Gamekings bestaan, is het soms lastig plannen. Helemaal als je Steven en Vasco in één item wilt hebben. Deze week gaan we namelijk beginnen met het uitzenden van de items die we tijdens de grote Kerststream als donatie goal hadden ingesteld en de items die we ‘verkocht’ hebben aan donateurs. En Hardware Woensdag was we daar één van. Voor één keer keert dit speciale item uit de historie van Gamekings terug op je beeldscherm.

We doen nog één keer Hardware Woensdag

We gaan dus ons uiterste best doen om de twee oudgedienden bij elkaar te brengen voor wat een nostalgische trip moet worden naar het roemruchte verleden van HWW, oftewel Hardware Woensdag. Hebben de twee nog steeds die chemistry die hen zo populair maakte. Een tweede item, ditmaal eentje die ‘gekocht’ werd, is een item over het ontstaan van Gamekings. Het community lid die de donatie deed wilde graag weten hoe Blammo is ontstaan en in het verlengde daarvan, hoe Gamekings ontstond. JJ dook de archieven in en leverde het beeldmateriaal voor een opmerkelijk en openhartig item met Boris en Skate, twee Gamekings van het eerste uur.

Waarom houden Jelle en Skate zoveel van de Yakuza-reeks

Maar er is meer fraais om naar uit te kijken. Zo gaan we vol aan de slag met Hunt Showdown, hebben we Darksiders Genesis gespeeld op de PlayStation 4, vertellen Jelle en Skate over hun liefde voor de Yakuza-serie en mocht Skate als een van de eersten in Nederland aan de slag met de nieuwe content die het vijfde jaar van Rainbow Six Siege gaat brengen. En iedereen die Skate kent of zijn streams wel eens kijkt, weet hoe groot zijn passie voor die serie is. Ongeveer drie meter tachtig….

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch