Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Eindejaarsinterviews 2018 & Xbox X05

17/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten nu midden in de Warme December Maand. Twee weken bomvol toffe content zijn er gepasseerd en er volgen nog twee prachtige weken. Weken waarin dan eindelijk de eerste Eindejaarsinterviews van 2018 te zien zullen zijn. Melle heeft inmiddels Skate, Emiel, Sjaak, Kevin, Koos, Jelle, Boris, Steven, JJ en Daan onder handen genomen. En Boris pakte Melle zelf even aan. Het resultaat is 10 prachtige interviews die je de komende dagen lekker op je gemak kunt bekijken of, en dat doen er velen, beluisteren.

Een van de belangrijkste game-events ooit speelde zich af in Amsterdam

Maar er is meer. Zo komt bijvoorbeeld de derde mini-docu er aan. JJ ging dit keer naar de Westergasfabriek toe om daar X05 te herbeleven. Heel wel mogelijk dat veel kijkers niet meer weten wat dat was? En dat is onterecht, want het betreft hier een van de meest belangrijke game-events ooit gehouden. Het was het moment waarop Microsoft de Xbox 360 voor het eerst aan de wereld toonde en speelbaar maakte. Het was ook het moment waarop Microsoft er echt van overtuigd was dat ze de wereldheerschappij van Sony konden overnemen. En dat straalden ze daar ook uit. Alle hotshots uit de gamewereld waar er aanwezig. JJ was ook bij dat event en keert terug naar die plek om herinneringen op te halen en aansluitend met een dedicated Xbox-journalist te praten over dit hoogtepunt. Wat er van de aldaar gedane beloftes waar gemaakt en waarom is de Xbox vandaag de dag ver verwijderd van de wereldheerschappij?

De belangrijkste games van 2018

Ook beginnen we deze week met het terugblikken op de tien meest grote en belangrijke games van het jaar. Games waar iedereen het over had en waar redactieleden nu nog in hun vrije tijd mee bezig zijn. Hoe is het die games vergaan in de maanden na de launch? Games veranderen vandaag de dag immers flink door patches, updates en DLC. Een week dus met volle bak content én het begin van de Eindejaarsinterviews. Dat is nog eens prettig de Kerst in gaan.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch