Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Gears 5, The Witcher serie en de zomer

22/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar gaan we, we knallen de zomer in met wel een hele zomerse week! Het gaat deze week bijna 40 graden worden maar wij strijden en zweten gewoon voor jullie door met wel hele lekkere content. Zit je er klaar voor?

Knallen in Gears 5

Dit weekend hebben we kunnen genieten van de tech test van Gears 5, en dat was best even wennen! Wat is er allemaal veranderd in de nieuwste Gears? Speelt het anders en voert Microsoft daadwerkelijk veel verandering door in hun bestaande en geliefde genre? We hebben de tech test goed bestudeert en we gaan je er deze week alles over vertellen! Naast Gears 5 duiken we ook terug in een oude game deze week, namelijk Red Dead Online. Is de game flink verbeterd na verloop van tijd? En is de online western wereld nu meer de moeite waard? We zetten onze cowboyhoed op en pakken onze paarden erbij en rijden samen met jou de wereld van Red Dead Online in, laten we hopen dat we aangenaam worden verrast door de game van Rockstar.

Netflix toonde de eerste trailer van The Witcher

Netflix veraste ons dit weekend met een trailer van The Witcher, een serie die we absoluut zien zitten. The Witcher fans op de redactie gaan je vertellen wat ze van de trailer vonden en of het goed is dat de serie gebaseerd is op de boeken en niet op de games. Hoe is de eerste trailer jullie bevallen? Laat het ons weten in de comments!

De zomerweken zijn van start gegaan!

De zomerweken bij Gamekings zijn van start gegaan en dat betekent vooral heel erg veel sicke content. En dat bovenop de normale content! Zo beginnen we met de top 10 van Koos en daarnaast gaan we de eerste Zomer Podcast aan jullie laten horen.

Heb je nog vragen over ons programma van deze week? Stel ze gerust in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch