Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Gears 5, NBA 2K20, Greedfall en Borderlands 3

09/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is nog steeds ziek. Dat betekent dat Jelle met jouw de nieuwe week opent. En hoe! Een week die vol zit met games. Games, games en nog eens games. Het was al wel te merken dat we de komkommertijd weer doorgekomen zijn. Na deze week zullen veel mensen zelfs moeten kiezen welke game ze wel of niet gaan spelen. Jelle neemt de drukke week met je door, waarin onder meer Gears 5, NBA 2K20, Ghost Recon: Breakpoint Beta en GreedFall gereviewd zullen worden. Content genoeg dus!

Tijd voor Gears 5!

Het is misschien wel het paradepaardje van Microsoft en voorlopig lijkt het bij het grote publiek aan te slaan. Het is het zoveelste deel van de game-serie, maar er lijkt toch wel aardig wat verandert te zijn. Deze week wordt de game officieel gereleased en kun je eindelijk aan de slag met de Gears-crew. Spektakel gegarandeerd. Of JJ en Skate zich vermaakt hebben met de singleplayer en de multiplayer? Daar kom je deze week in twee aparte items achter.

NBA 2K20 zit vol met…

Loot boxes. Het was in trailers (die 2K natuurlijk heel smoove heeft verwijderd van het internet) al terug te zien en de reactie waren niet mals. JJ is een die hard NBA 2K-speler en heeft ook dit jaar de game al kapot gespeeld. Heeft hij hinder van de loot boxes of zorgt de fantastische gameplay die de game met zich meebrengt voldoende voldoening om daar langsheen te kijken? Dinsdag krijg je het antwoord.

En nog veel meer

Want onder meer GreedFall, de Ghost Recon: Breakpoint Beta, de Munster Hunter World DLC (Iceborn) en Catherine: Full Body worden gereviewd en besproken. En dat allemaal naast de content die je gewend bent (brievenmaandag, peepshow, Filmkings, Docu Kings etc.) en een Borderlands stream. Deze zal woensdag om 16:00 plaatsvinden, natuurlijk in het teken van de release van de game deze vrijdag. Vorige week waren Daan en Jelle druk in de weer. Deze week is het dan ook de beurt aan Boris en Skate. De winnaars krijgen de kans om de game te reviewen. Spanning is dus gegarandeerd!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch