Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Game-aankondiging Google, Borderlands 3 en The Division 2

18/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Google? Borderlands 3? The Division 2? JJ heeft voor deze interessante onderwerpen deze week weer plaatsgenomen op zijn favoriete bureaustoel, naast zijn favoriete plant en is weer helemaal terug om de week met jou door te nemen! De enige vraag die nog rest is of jij er klaar voor bent? Deze week bij Gamekings!

“Gather Around”

Op 19 maart om 10:00 uur lokale tijd (dat is 19:00 in Nederland) word er door Google een presentatie gehouden. Er zijn verder geen details bekend over de inhoud van deze presentatie. Google kwam met de zin “Gather around” en een afbeelding met licht aan het eind van een donkere gang.

Tijdens de GDC werden vaker presentaties gegeven door Google, maar nu wordt de uitnodiging omschreven als “Google’s aankondiging”. In combinatie met de cryptische inhoud van de uitnodiging wordt er verwacht dat Google wel eens een grote aankondiging kan gaan doen. Een game-gerelateerde aankondiging.

The Division 2 Review

Washington D.C. is er net als New York slecht aan toe in The Division 2. De overlevers hebben een aantal kampen opgebouwd waar ze moeizaam proberen hun bestaan weer op te bouwen. Maar zoals altijd in videogameland zijn er kapers op de kust. Groepen plunderaars bedreigen het bestaan van deze vredelievende overlevers. Gelukkig ben jij daar met je team elite agenten. Washington is 1 op 1 nagebouwd in de game. Dus je kan langs het Witte Huis, The Jefferson Memorial en natuurlijk The Washington Monument. Dat allemaal in The Division 2, waar wij de review van hebben voor jou, deze week!

Borderlands 3

Het lijkt dan toch ein-de-lijk te gaan gebeuren, Borderlands 3. We mogen hopen toch? Gearbox Software gooit in elk geval nog wat olie op het vuur door de onderstaande teaser op social media te droppen. Een, zo goed als zekere, Borderlands 3 aankondiging op 28 maart bij PAX East.

Naast de cell-shaded stijl die hier geteased wordt hebben we natuurlijk ook nog de Unreal Engine 4 demonstratie van Randy Pitchford op de GDC van 2017 die de technologie voor “the next Borderlands game” uit de doeken deed.

 

Borderlands 3

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch