Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Fuck Paasmaandag en reviews Far Cry 5 & Sea of Thieves

02/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is rustig op de redactie. Heel rustig, want JJ zit er op de vroege maandagochtend in zijn eentje. Het is namelijk Paas Maandag of, voor de katholieke kijkers onder ons, Paas Zondag en de meeste mensen hebben dan vrij. Niet bij Gamekings, want we maken 365 dagen per jaar verse video-content. En dus zo ook op Paas zondag. De eitjes nemen we dan wel mee.

Drie dikke reviews deze week

We hebben deze week wat ‘schade’ in te halen vanwege de, volgens vele kijkers, heerlijke Nintendo Week. Drie (mddel)grote games kwamen vorige week uit en die worden nu eindelijk onder het kritische Gamekings vergrootglas genomen. Allereerst is daar Far Cry 5, een Ubisoft-game waar veel kijkers lang op hebben zitten wachten. Wat vinden we van deze game nu we hem echt door en door hebben kunnen spelen. Hetzelfde geldt voor Sea of Thieves. Eigenlijk wel prettig dat we twee weken de tijd hebben genomen om deze samen-met-je-vrienden game te testen. Want is het eigenlijk wel zo leuk om piraatje te spelen. En ook de verrassende Co-op game A Way Out krijgt een Gamekings-behandeling.

En er is meer deze week. Onze huis-filosoof Sid is weer eens in de studio. En dan weet je dat het tijd is voor een pittige en goed onderbouwde discussie. Dit keer gaat het over AI en hoe die zich in de gamingndustrie ontwikkelt. Sid heeft zich weer volledig ingelezen en probeert met Boris samen te kijken waar de AI naar toe gaat en of dit wel allemaal wenselijk is. Tot slot hebben we twee items over de launch van de mini C(ommodore)64 en we kondigen een pracht van een puur PC-event aan dat Blammo Events voor Omen by HP gaat opzetten en waar je van 17 april tot en met 22 april gratis aan honderden kleine toernootjes kunt meedoen. Alle info vind je alvast op deze pagina en ook kun je je hier opgeven voor de drie Pro competties. Morgen gaan we alles netjes in een item over Omen Battlezone uitleggen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch