Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: FromSoftware, Modern Warfare en Trailer Trash

24/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een volle bak nostalgisch weekend pakken we op maandag de normale gang van zaken weer op. Oftewel, JJ heeft zijn plant weer gepakt en lepelt in onnavolgbare stijl de items van deze week voor je op. En het schema zit weer lekker vol. Geen über games dit keer, maar mogelijk een paar verborgen pareltjes zoals Overpass en de complete versie van Streetfighter V. Want de editie die bij launch uitkwam met ongeveer drie vechtersbazen was natuurlijk volledig kut.

JJ heeft onderzoek gedaan naar die zielen achter FromSoftware

Maar JJ is voor de Premium Bazen ook weer de PC ingedoken afgelopen weekend. Hij was benieuwd waar FromSoftware de inspiratie vandaan haalden van hun unieke soort games. Immers, je herkent een FromSoftware game van een mijl afstand. En tijdens deze ontdekkingstocht door de krochten van het internet, kwam JJ er achter dat er, zoals bij de meeste succesverhalen, niet een masterplan aanwezig was. Toeval is vaak koning. Ga dus maar weer uit van zo’n heerlijk research item, dit keer samen met Skate.

We laten ons weer kwellen door de meeste weirde trailers

Ook op de planning staat een nieuwe editie van Trailer Trash. Een kleine vijftien trailers staan op de menukaart. Met dank aan de community die elke keer weer de meest weirde shit van stal haalt. Dit is het een mooie en verrassende mix geworden van Indie- en n Tripple A games. Aan Jelle, Koos en Emiel met de toeter te bepalen welke trailers helemaal tot aan het einde door mogen draaien. En dit is nog maar een klein deel van alle items die je te wachten staan. Emiel gaat als developer en leraar dieper in op de game Dreams, Koos is aan de slag geweest met wat naar verwachting het beste race stuur op de markt zou moeten zijn en we hebben natuurlijk weer een dikke Peepshow voor je klaar staan. Kortom, genoeg kijk- en luistervoer voor de komende zeven dagen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch