Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Firstlook Festival en Destiny 2

25/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week op Gamekings.tv! Na een bewogen weekend gaan we op de redactie weer keihard aan de slag om nieuwe items te maken. Ook deze week staat er weer een hoop vertier op het programma. Naar goed gebruik geeft JJ vanaf zijn bureau een update over wat komen gaat. Het najaarsgeweld is inmiddels volle bak losgebarsten. Velen onder jullie én op de redactie hebben inmiddels flink wat tijd kunnen stoppen in Destiny 2. Een tijdje geleden kon je al zien hoe Skate en Koos op basis van hun eerste uren een oordeel gaven over Bungie’s nieuwste game. Zoals toen al was aangegeven, blijft het hier niet bij. Het definitieve oordeel van Destiny 2 zal dit weekend op Gamekings.tv te zien zijn. Benieuwd naar wat nog meer komen gaat? Check nu Deze Week bij Gamekings: Firstlook Festival en Destiny 2.

Firstlook Festival komt steeds dichterbij

Zoals jullie allemaal weten, nadert Firstlook Festival met rasse schreden. Op de redactie is dit te merken aan de oplopende werkdruk. De aankondigingen stromen binnen en ook deze week kan je weer meerdere Firstlook Updates verwachten op Gamekings.tv. Zoals JJ aangeeft is ook hij druk bezig met de organisatie van Firstlook Festival. Hebben jullie al een kaartje kunnen scoren? Zo niet, grijp hier je kans voordat het te laat is!

Dit weekend hebben de Premiumleden al de review van PES 2018 kunnen zien. Aankomende week zal deze naar goed gebruik ook beschikbaar worden voor de andere bezoekers van Gamekings.tv. Dit weekend wordt de grote concurrent eveneens van een review voorzien. De FIFA-hype is in de media in ieder geval behoorlijk gaande. Of de game zich in kwalitatief opzicht kan meten met PES, valt echter nog maar te bezien. De FIFA 18 review staat in de planning en komt deze week online op Gamekings.tv!

Hebben jullie FIFA 18 al kunnen checken? Zo ja, wat is jullie gevoel bij EA’s nieuwe voetbalgame? Laat je horen in de comments onder Deze Week bij Gamekings: Firstlook Festival en Destiny 2!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch