Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: The Division 2, Sekiro & Final Fantasy Fan Fest

04/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Een nieuwe week bij Gamekings en, het is weer die tijd van het jaar, een nieuwe lichting stagiaires over de vloer. Dat betekent nieuwe gezichten en een hoop uitleggen. Ondanks de rumoerige eerste dag voor de stagiaires knallen we natuurlijk gewoon door met flink wat toffe items deze week. JJ is er goed voor gaan zitten en de plant staat klaar.

Final Fantasy Fan Fest

Afgelopen vrijdag vertrokken Daan en Jelle richting Parijs voor het enige echte Final Fantasy Fan Fest. Koos heeft hier zelfs Naoki Yoshida ( Games director en producer van Final Fantasy XIV) weten te ontmoeten. Of Daan ook weet wie dit is en of hij ook van het Fan Fest heeft genoten als “Final Fantasy amateur”, kun je als Premium Baas zien in een tweetal fijne items gaan, waarvan de eerste dit weekend online staat. En je weet, als die twee op stap gaan dan krijg je naast alle info over het Fan Fest natuurlijk ook beelden van het nodige gebeest en gefeest in de Franse hoofdstad.

Sekiro en The Division 2

22 Maart is het dan eindelijk zo ver, de dag waar Skate al maandenlang naar uitkijkt. Nee, NAC is dan waarschijnlijk nog uit degradatienood, maar zijn game Sekiro: Shadows Die Twice komt dan uit. Wat weten we inmiddels van de game? Skate en JJ blikken samen vooruit naar het spel wat hen weer de nodige hardcore Soulslike uurtjes moet gaan geven. Komt die droom ook uit? Of heeft Form Software aanpassingen gedaan om ook de casual gamer te paaien?

Dan, op vrijdag gaat de beta van The Division 2 online, en dus zit er een grote kans in dat je in de vrijdagmiddagstream kunt genieten van dit nieuwste deel van de sandbox shooter van Ubisoft. Nadat de Fransen een afgelopen zaterdag een e-mail stuurden met de titel “Come see what a real government shutdown looks like”, om de beta aan te kondigen, kregen ze de wind flink van voren. Kan Ubisoft met de beta de tongen ook los maken? Dat ga je zien op Gamekings.tv, net zoals al die andere items die JJ met je doorneemt.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch