Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Escape from Tarkov, CES 2020 en GTFO

06/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de eerste echte volledige week van 2020, en de openingsweek zit vol met open content. Er zijn zeker genoeg Premium-items, maar ook de niet Premium-leden komen deze week prima aan hun trekken. Zo krijgen je een review van GTFO te zien, gaat er gepraat worden over Escape from Tarkov en vindt de CES 2020 plaats (waar PlayStation volgens geruchten met groot nieuws gaat komen). Dat en nog veel meer gaat JJ in dit item met je bespreken.

CES 2020 het moment van PlayStation?

Want volgens geruchten gaat het daar namelijk gebeuren. De PlayStation 5 is namelijk officieel nog niet aangekondigd en tevens weten we (in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Xbox Series X) niet hoe de console eruit gaat zien. En daar wordt het toch hoog tijd voor. Geruchten hebben het over een mogelijke aankondiging tijdens CES 2020, en als dat zo is wordt dat natuurlijk besproken in een item. Samen met al het andere nieuws natuurlijk.

GTFO en Escape from Tarkov

Dat het in deze tijd van het jaar niet zo druk is qua grote releases (überhaupt qua releases) is een kanshebber voor understatement van het jaar. En toch wordt er deze week een game gereviewd. Zo gaan Koos, Skate en Jelle praten over GTFO, een game waarmee ze afgelopen weekend grondig mee bezig zijn geweest. Daarnaast wordt er ook gepraat over Escape from Tarkov, waar een bijzonder verhaal aan vast hangt. En dan hebben we zeker nog niet alles gehad. Natuurlijk is er weer een Filmkings, een Peepshow en Skate gaat in een nieuw item over Personal Story’s vertellen over zijn liefde voor Rainbow Six. En dan voornamelijk Siege natuurlijk. Voor het hele programma: check het item!

Het Premium Bazen Weekschema

Din 7 jan 08:00: Comfortzone JJ Death Stranding

Woe 8 jan 08:00: Peepshow

Don 9 jan 08:00: Hot Topic: Star Wars

Zon 12 jan 08:00: Personal Story: Skate en Rainbow Six

Maa 13 jan 08:00 Filmkings

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch