Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Eindejaarsinterviews & dé games van 2018.

24/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het jaar zit er bijna op. De feestdagen komen eraan, en iedereen is natuurlijk gezellig bij familie en vrienden op bezoek. Ook bij Gamekings gaan wij er even tussen uit om te genieten van de festiviteiten en om ons op te laden voor volgend jaar. Maar voordat het zover is krijg je nog een laatste ‘Deze Week bij Gamekings’ van ons tegoed. Want de Gamekings Warme December Maand is nog niet voorbij. Dat betekent dus dat we nog meer vette content voor jullie hebben!

Nog geen einde aan de Eindejaarsinterviews!

Een traditie bij Gamekings zijn natuurlijk de Eindejaarsinterviews. En ook deze week krijg je elke dag een Eindejaarsinterview van één van je favoriete presentatoren bij Gamekings. Hoe hebben zij 2018 ervaren? Wat was hun het meest bijgebleven? En welke games zitten er in hun top 10? Dit zijn allemaal vragen die zij gaan beantwoorden in hun Eindejaarsinterviews. We hebben al een paar presentatoren gehad, maar zijn natuurlijk nog lang niet klaar. Het is dus elke dag, tot en met de laatste dag van het jaar genieten.

Wat waren dé games van 2018?

Wat is nou een beter moment om terug te kijken naar de knallers van 2018 dan in de Gamekings Warme December Maand? Dit jaar was het wederom smullen, want er zaten toch een aantal games tussen waar je u tegen zegt. Maar er waren natuurlijk ook games die tegen vielen, of onze verwachtingen niet waar konden maken. Games die zeer negatief werd ontvangen door de spelers. Of games die gewoon verschrikkelijk slechte PR hebben gehad. Er zijn zelfs momenten geweest waar het er even op leek dat een publisher totaal niet op één lijn met hun playerbase zaten. We blikken terug op een aantal grote titels die in het jaar 2018 een flinke impact hebben gehad. Zowel op de spelers, als op het gaming landschap in het algemeen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch