Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Een topweek voor de Premium bazen!

06/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Premium bazen! Wat gaat het een mooie week voor jullie worden. We hebben een hoop moois in petto en JJ gaat het weer lekker voor je bespreken. Plantje erbij, helemaal klaar voor weer een nieuwe week.

Wat een week voor Premium bazen!

Twee mini docu’s, het lijkt wel kerstmis! Deze zijn buiten geschoten en worden op het moment dat ik dit zit te schrijven gemonteerd. Hopelijk krijgen we ze deze week al af! En daarnaast is het driedubbel feest. Waarom hoor ik je vragen? Omdat Sid langskomt natuurlijk. Hij komt kletsen over eindbazen. Wat zijn de tofste eindbazen? En wat maakt een eindbaas goed? Sid kruipt naast Boris achter de desk en ze bespreken alles wat er te bespreken valt rondom eindbazen. Is dat even lekker! Jelle en Emiel namen de benenwagen naar het ID @ Xbox event en hebben daar gekeken in hoeverre ID games belangrijk zijn voor bijvoorbeeld Xbox Gamepass. Waarom wordt er volop ingezet op deze games en wat hebben de mannen weten te ontdekken? Daarnaast ging JJ naar het EK Super Smash gegaan. Dit was in Amsterdam en dat was een heel apart evenement. Nintendo gaat heel anders om met E-Sports dan andere partijen.

A Blast from the Past

Boris kruipt de arcade in! Welke arcade? Wat dacht je van die arcade onder ons kantoor! Hij is natuurlijk iemand die veel op arcade kasten heeft gespeeld. Boris gaat even high scores neerzetten op de meest beroemde kasten en de andere Gamekings gaan dat vervolgens proberen te verslaan! Dat gaat spannend worden! Wie denk jij dat de allerbeste scores kan gaan neerzetten in Blast Galaxy? Ben je nou gewoon benieuwd naar Blast Galaxy? Dan kan je hier ook een mooie preview van de Arcade van Steven krijgen! Lekker toch.

Stel al je vragen over ons programma vooral hieronder en laat ons weten wat je ervan vind!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch