Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Dragon Ball Z: Kakarot en indiekings

20/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Filmkings trapt de week af, maar de week is natuurlijk niet officieel begonnen als Jelle je weer even kort maar bondig gaan uitleggen wat er deze week allemaal te beleven is. Zo gaat Dragon Ball Z: Kakarot gereviewd worden en is er weer eens een indiekings vol met games. Dat, en natuurlijk veel meer, komt langs tijdens deze week bij Gamekings.

Dragon Ball Z: Kakarot

Misschien wel de grootste release van deze eerste maand van 2020.¬†Vanaf 17 januari 2020 kun je aan de slag met de nieuwe Dragon Ball Z. In Dragon Ball Z: Kakarot beleef je het verhaal van Goku en Z Fighters nog een keer. Want waarom niet! Je staat niet enkel op een episch strijdtoneel met een fantastische wereld, maar je ervaart ook hoe je moet overleven in de wereld van Dragon Ball Z. Koos en Emiel zijn ermee bezig geweest en vertellen je er dinsdag alles over. Een dinsdag die vol in het teken staat van Dragon Ball Z: Kakarot, want er is die dag ook een Let’s Play te bekijken.

De uitslagen van de polls

Jawel. Vorige week heb jij als onderdeel van de community invloed kunnen hebben op de vooruitblik week door de polls onder de items in te vullen. En dat heeft natuurlijk geresulteerd in een uitslag. En het weekend van deze week staat volledig in het teken van de uitslagen. Zaten de redacteuren een beetje in de buurt van wat de community denkt?

Indiekings en meer

Veel meer. Er is dus een nieuwe Indiekings deze week waarin er weer een paar indie games besproken worden. Daarnaast is er een play je deze nog, is er een game of the week en gaat JJ aan de slag met pinball games. Kortom: content en variatie te over.

Het Bazige Bazen Weekschema

Woe 22 jan 08:00: Peepshow

Don 23 jan 16:00: JJ pinball games

Zat 25 jan 08:00: Game of the Week

Zon 26 jan 08:00: Uitslagen polls deel 1

Zon 26 jan 16:00: Uitslagen polls deel 2

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch