Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Destiny 2 Shadowkeep, GRID en Breakpoint

07/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de week na Firstlook Festival en terwijl jij naar dit item kijkt licht iedereen uitgeblust in bed. Vanaf dinsdag gaat er echte weer volle bak content gemaakt worden, en het helpt dan dat er een heleboel games zijn om te bespreken. Destiny 2 Shadowkeep, GRID, Ghos Recon Breakpoint en ga zo maar door. JJ bespreekt alles wat je deze week kan verwachten!

Destiny 2: Shadowkeep en Ghost Recon: Breakpoint

Dit zijn natuurlijk de tweed games die er deze week met kop en schouder bovenuit steken. Destiny 2 kwam sinds vorige week met een grote uitbreiding en onder meer Koos en Daan hebben natuurlijk al aardig wat uurtjes beleeft. Vorige week zag je al een item waarin Skate in Seattle was om de game te checken. Deze week dus de uitgebreide discussie en een beknopte review. Hetzelfde geldt voor de nieuwe Ghost Recon die inmiddels speelbaar is. Een populaire game op de redactie, maar ook daadwerkelijk een succes. Dat weet je na een korte review en een discussie gecheckt te hebben.

JJ kan los met GRID!

11 oktober komt de reboot van GRID namelijk uit. We kennen natuurlijk GRID Autosports en GRID 2, maar de eerste GRID krijgt dus nu een nieuwe kans op de moderne consoles. Op de PlayStation 4, Xbox One en PC kunnen race-liefhebbers deze week aan de slag met de vierde editie van GRID. Zo ook JJ, die de game zal reviewen.

En verder…

Want je dacht toch zeker niet dat dit het was? JJ gaat een bijzonder game, Felix The Reaper, Let’s play-en, terwijl er daarnaast ook een nieuwe Fillmkings, Peepshow, en Gamekings Extra (jawel) komt. En verder komt er ook een item waarin je een update krijgt over de aankomende Premium-plannen.

Welk item van vorige week was het best? En welke het minst? Naar welk item/game kijk jij deze week het meeste uit?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch