Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Destiny 2 Shadowkeep en The Surge 2

30/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is natuurlijk de week (of het weekend) van Firstlook Festival. Ondanks dat iedereen op de redactie bijzonder druk is met het festival, kun je deze week gewoon weer veel content verwachten. Zo komt er onder meer een item over de Destiny 2: Shadowkeep trip van Skate, worden games als The Surge 2 en CoD Mobile gereviewd en gaan de mannen het hebben over het belang van de endgame. JJ neemt het hele schema met je door!

Skate heeft een Destiny 2: Shadowkeep trip gemaakt

En dat item zal dinsdagochtend online komen, op de dag dat Destiny 2: Shadowkeep speelbaar is. Het is de nieuwste uitbreiding van Destiny 2 en het lijkt voorlopig ook nog niet op te houden. De game gaat volgens de developers nog wel een tijdje gevoed worden met content. Skate heeft in ieder geval een trip gemaakt en gaat je er deze week alles over vertellen. En er zit wat leuke content tussen…

The Surge 2

Koos heeft ervaring met de eerste game, Skate heeft zowel deel een als dit nieuwste deel uitgebreid gespeeld. Niet zo gek dus dat ze dan samen in het review item van de game zitten. Sinds vorige week is de game speelbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Of het wat is hoor je woensdag, als het item zich zal openbaren.

Maar niet getreurd…

Want we zijn er nog niet. Zelfs tijdens het weekend van Firstlook Festival is er gewoon content op de website. Zo wordt de Untitled Goose Game gespeeld, is er weer een gloednieuwe Filmkings en komt er een item over de Sega Mini. Verder komt er nog een laatste Firstlook Journaal, is er weer een peepshow, wordt CoD Mobile getest en gaan de heren discussi├źren over het belang van de endgame.

Welk item van vorige week was het vetst? En welke het minst? Welk item van de komende week kijk jij het meeste naar uit? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening met anderen!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch