Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: De Week van de Glazen Bol

07/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste week van 2019 zit er op. Houdt iedereen zich nog netjes aan hun voornemens voor het nieuwe jaar? Vorige week was het even bijkomen van onze kerstvakantie. Ons week begon op woensdag in plaats van op een maandag. Maar deze week gaan we terug naar normale werk eken. En bij een volle werkweek hoort een week vol met vette content. Daarom “voorspelt” JJ wat er deze week bij Gamekings te zien is.

Voorspel erop los in De Week van de Glazen Bol

Net zoals vorig jaar gaan wij ook dit jaar proberen te voorspellen wat 2019 voor ons in petto heeft. En dat doen wij niet alleen. Jij kan ook gezellig met ons mee doen. Dit kunnen jullie doen door middel van het invullen van deze enquête. De enquête bestaat uit 10 verschillende stellingen. Je kunt stellingen verwachten over de next-gen consoles, de gamesindustrie en natuurlijk games. Aan het einde van 2019 gaan wij terugblikken op onze voorspellingen, maar ook die van jullie. Zitten we er met z’n allen compleet naast? Of mogen we onszelf een schouder klopje geven en zeggen: Dat zei ik toch! Want wat is er nou leuker dan proberen te voorspellen wat er dit jaar aan zit te komen? Dat je voorspelling daadwerkelijk ook uitkomt. Dat zou toch leuk zijn. Helaas moeten we voor de uitslag van de meeste voorspellingen nog even wachten. Maar we kunnen in ieder geval alvast proberen te voorspellen. Een goed begin is het halve werk zeggen we dan maar.

Stilte voor de storm

Naast de voorspellingen en de vooruitblikken hebben we natuurlijk ook nog normale items. Het is eerlijk gezegd wel even een tussen weekje als het gaat om games. Het is de stilte voor de storm, want volgende week beginnen de grote titels pas binnen te druppelen. Klik hier voor een complete lijst van alle gamereleases van januari. Ook gaat er een item komen over een hele bijzondere dag. 15 februari, schrijf die datum maar alvast in je agenda.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch